Mode en schoenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veel grote modemerken brengen ook een lijn schoenen op de markt.

De grote modemerken besteden heel veel aandacht aan de uitstraling, maar ook aan de kwaliteit van hun schoenen en laarzen.

Grote modemerken hebben een goede reputatie die ze niet mogen verliezen. Imago is alles in de modewereld, dus schoenen van slechte kwaliteit kunnen deze grote namen in de mode zich niet permitteren.

Deze grote modemerken laten hun schoenen en laarzen daarom produceren door de beste schoenfabrikanten of ze nemen zelf de productie ter hand. Maar daarbij doen ze er wel alles aan om kwaliteitsschoenen af te leveren. Schoenen en laarzen die aan hun hoge kwaliteitseisen voldoen en die passen bij het goede imago van het merk.

Schoenen van grote modemerken

Voorbeelden van grote modemerken met een uitgebreide lijn schoenen en laarzen zijn Esprit, Mexx, Levi’s, Guess, Marc O’Polo, G-Star, Replay en Diesel. Deze modemerken brengen een allround collectie aan schoenen en laarzen op de markt. De genoemde modemerken leveren over het algemeen zo’n beetje alle modellen schoenen en laarzen voor heren en dames. Zoals aangegeven zijn deze schoenen normaal gesproken van heel hoge kwaliteit en natuurlijk is de uitstraling van de schoenen er één die bij het modemerk past.

Designer schoenen van designer mode merken

Ook de luxe modemerken brengen vaak schoenen op de markt. Deze zijn natuurlijk van dezelfde hoge kwaliteit als de kleding van het merk. Grote designer modemerken die ook schoenen maken zijn Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, s.Oliver, Calvin Klein, Hugo Boss en Gucci.

Onderwerpen:
Schoenen mode merken, designer schoenen.