Molo schoenen zijn hippe kinderschoenen. Het Deense merk richt zich op kinderen, zowel jongens als meisjes, tot circa 12 jaar. Molo maakt onder andere snowboots, regenlaarzen, sandalen, slippers en sneakers voor kinderen.

Evenals de kinderkleding van het merk worden Molo schoenen en laarzen vaak gekenmerkt door vrolijke prints. De Molo stijl is urban met funky kleurrijke ontwerpen. Speels en eigenzinnig.

Maar die speelsheid en eigenwijsheid gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Want de kwaliteit van de Molo laarzen en schoenen wordt goed door de fabrikant bewaakt. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Molo schoenen wat voor schoenen en laarzen dit merk allemaal te bieden heeft en wat deze kosten.

Molo schoenen en kindermode goedkoop kopen

Informatie Molo kinderschoenen

Molo is in 2003 opgericht. De Molo kindermode werd in eerste instantie in Scandinaviƫ, Engeland en Nederland verkocht. In 2005 volgde de eerste collectie babymode en in 2009 ging Molo in de outdoor mode voor kinderen. Molo wil kleding en schoenen maken die niet alleen mooi en modieus staat, maar die ook heel comfortabel zit. Met Molo schoenen en kleding moeten kinderen goed kunnen spelen. Ze moeten zich er vrij in voelen, kleding en schoenen mogen hen niet belemmeren in hun spel.

Molo maakt schoenen en laarzen voor ieder jaargetijde. Er zijn Molo snowboots voor in de winter, sneakers voor in het voorjaar (en de rest van het jaar), slippers voor in de zomer en regenlaarzen voor in het najaar.

Het hoofdkantoor van Molo is te vinden in Kopenhagen (Denemarken). In Denemarken, Zweden en Noorwegen hebben ze eigen winkels en in Nederland, Belgiƫ, Engeland en Finland verkoopkanoren met een showroom. Molo kinderschoenen worden in 30 landen over de hele wereld verkocht. Onder de 600 verkooppunten bevinden zich prestigeuze namen zoals Harrods in Londen en Barneys in New York.

Maar Molo kinderschoenen zijn ook gewoon in Nederland bij enkele goede en goedkope webshops te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Molo kinderschoenen hierboven.

Zie ook: Beste kinderschoenen

Foto’s: Molo

Onderwerpen:
Molo schoenen, jongens, meisjes, jongensschoenen, meisjesschoenen, Molo kinderschoenen.