Vrijwel altijd heeft een sneaker meer dan één kleur, al is het bijvoorbeeld maar een witte zool onder een gekleurde schoen. Maar voor dit zomerseizoen zien we opvallend veel monotone sneakers in de collecties van veel merken. Dit zijn sneakers die helemaal in één kleur zijn uitgevoerd.

Het zijn vooral de beste merken sneakers die veel montone sneakers in hun collectie hebben opgenomen. In tal van kleuren. Fluroriserend of pastel. In zomerse kleuren als rood, roze, lichtblauw en groen, maar ook in het zwart en wit.

Bij deze montotone sneakers is de hele schoen in één kleur uitgevoerd. Dus ook de zool en de veters. En geen afwijkende tint, maar exact dezelfde kleur.

Ze mogen dan maar één kleur hebben, monotone sneakers zijn absoluut niet saai. Integendeel ze vallen juist erg op. Vooral als ze in een beetje een opvallende kleur zijn uitgevoerd. Maar zelfs een geheel witte sneakers of geheel zwarte sneaker trekt al de aandacht. Men is gewoon gewend aan meerdere kleuren bij sneakers.

En met zo’n monotoon gekleurde sneaker is het ook leuk combineren. Je hoeft maar met één kleur rekening te houden.

De meeste monotone sneakers zijn lage sneakers, maar er zijn ook hoge monotone sneakers.

Kijk bij de bovengenoemde beste merken voor sneakers van de topmerken tegen de laagste prijs bij de diverse schoenenwinkels in Nederland.

Onderwerpen
Sneakers kleur, montone sneakers, basic kleuren sneaker.