Montemario is een klein Italiaans schoenmerk dat niet zo heel bekend is maar al heel lang bestaat. Al in de jaren 60 maakte de Italiaanse schoenmaker Luciano Lombardi onder deze naam buisvormige mocassins voor heren.

Vandaag de dag is de collectie Montemario schoenen sterk uitgebreid, maar Montemario is nog wel steeds een merk dat helemaal is gespecialiseerd in herenschoenen. Echte Italiaanse herenschoenen, met veel vakmanschap gemaakt.

Mocassins en nette veterschoenen

Hoewel je de meeste Monimario schoenen geen mocassins kan noemen zijn volgens de fabrikant de herenschoenen van dit merk nog steeds stuk voor stuk van de klassieke Montemario mocassins afgeleid. Dat geldt in ieder geval voor de productie van Montemario schoenen die nog steeds met de hand plaatsvindt.

En of je dan al de schoenen van dit merk nog mocassins wil noemen (zoals Montemario zelf doet), of gewoon herenschoenen maakt niet uit. Montemario schoenen zijn stijlvolle schoenen om te zien, Met zorg en liefde met de hand gemaakt. Schoenen zoals ze ze alleen in Italiƫ lijken te kunnen maken.

Online Montemario schoenen in Nederland kopen

Geen goedkope schoenen helaas (maar wat wil je ook, handgemaakt en van deze kwaliteit), gelukkig zijn er vaak mooie aanbiedingen van Montemario schoenen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Montemario schoenen bij de belangrijke schoenenwinkels in Nederland. Goede kans dat je een prachtig paar Montemario herenschoenen voor weinig geld kunt scoren.

Onderwerpen:
Montemario schoenen, mocassins, moccasins heren, Italiaanse nette herenschoenen, veterschoenen.