De term moonboot is zo ingeburgerd voor lichtgewicht snowboots dat het inmiddels een soortnaam geworden is. Maar de enige echte moonboots worden verkocht onder de merknaam Moon Boot.

Moon Boot is een merknaam van Tecnica, het Italiaanse bedrijf in outdoormode en outdoorschoenen dat in 1971 de eerste moonboot op de markt bracht. Onder de naam Moon Boot zijn deze originals nog altijd te koop.

De echte moonboots kopen

Bij onderstaande winkels vind je de originele moonboots van Moon Boot, vaak met een flinke online korting.

Originele moon boots

De echte Moon Boot moonboots zijn voorzien van een nylon bovenkant met gekruiste veters die voor een mooie pasvorm zorgen. Natuurlijk heb je bij een snowboot ook een goede grip nodig. Hiervoor zorgt bij de moonboot een speciaal ontworpen rubberen zool die een maximale grip op sneeuw en ijs geven.

Dankzij de speciale binnenvoering blijven in Moon Boots je voeten heerlijk warm bij temperaturen tot wel 30 graden onder nul. Verder zijn de echte Moon Boots heerlijk licht om te dragen. Dat maakt ze niet alleen geschikt voor wintersport en barre omstandigheden, maar ook voor Nederlandse winters.

Moon Boot snowboots zijn te koop in diverse trendy kleuren en in diverse designs. Zo heb je ze bijvoorbeeld met en zonder vachtrand. En er zijn lagere varianten gemaakt die meer op enkellaarzen of schoenen lijken. Moon Boot levert de enige echte moonboots voor heren, vrouwen en kinderen.

Kijk voor alle echte Moon Boots bij de bovenaan genoemde aanbevolen online winkels.

Zie ook: Snowboots aanbiedingen en tips

Onderwerpen:
Moon boot snowboots, sneeuwlaarzen, moonboot, moonboots.