MortenZ schoenen zijn jongensschoenen met een heel coole uitstraling. MortenZ is een broertje van het meisjesmerk Ninni Vi. Onder de naam MortenZ maakt dit Nederlandse modemerk sportieve, coole en stoere schoenen voor jongens.

Het jongensmodemerk MortenZ bestaat pas sinds 2014, en de MortenZ schoenen voor jongens pas sinds 2016. MortenZ is dus nog een jong modemerk waarvan de schoenen nog lang niet overal te koop zijn. Kijk bij de aanbiedingen van MortenZ schoenen waar je deze coole jongensschoenen wel kunt kopen en waar je de laagste prijs betaalt.

Mortenz schoenen zijn momenteel niet verkrijgbaar. Kijk hier voor alternatieven.

Informatie MortenZ schoenen

MortenZ schoenen zijn evenals de kleding van dit modemerk voor jongens stoer en heel erg sportief. De look van MortenZ schoenen is nonchalant, maar ook modieus dankzij subtiele details. MortenZ schoenen worden in Nederland ontworpen en in Portugal door ervaren en zeer bekwame schoenmakers gemaakt. Dat zie je aan de hoge kwaliteit van deze stoere sportieve jongensschoenen.

MortenZ en Ninni Vi

Het jongensmodemerk MortenZ is voortgekomen uit Ninni Vi dat mode en schoenen voor meisjes maakt. Door het succes van Ninni Vi kleding en schoenen kwam er steeds meer vraag naar jongenskleding van dit merk. Dat kwam er in 2014, maar wel onder een andere naam, MortenZ. En er werd niet alleen kleding onder deze naam uitgebracht, maar er kwamen ook MortenZ schoenen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van MortenZ schoenen wat dit merk allemaal aan mooie jongensschoenen te bieden heeft.