Moschino is een Italiaans designermerk dat ook schoenen maakt. Er zijn Moschino schoenen voor dames, heren en kinderen. Vooral dat laatste is opmerkelijk want designer schoenen voor kinderen zijn zeldzaam. Veel Moschino schoenen worden als Love Moschino schoenen verkocht.

Moschino schoenen en Love Moschino zijn echte designer schoenen, hoogstaand qua design en qua kwaliteit. Goedkoop zijn de Moschino schoenen dan ook niet maar met deze schoenen koop je wel iets unieks. Deze Italiaanse schoenen zijn soms ware kunstwerken.

Gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen van Love Moschino schoenen, met name bij online schoenenwinkels. Op die manier kun je deze bijzondere design schoenen toch tegen een redelijke prijs bemachtigen. Hieronder vind je de aanbiedingen van de beste webshops die Moschino schoenen en Love Moschino schoenen in Nederland online aanbieden.

Informatie Moschino schoenen

Moschino is een Italiaans modehuis dat vooral bekend is om zijn schoenen, tassen en andere lederwaren. Het bedrijf is in 1983 opgericht door naamgever Franco Moschino. Zijn Moschino schoenen werden al snel bekend in de hele wereld door hun innovatieve, kleurrijke – soms excentrieke ontwerpen, maar ook de kritische houding van Franco Moschino ten opzichte van de modewereld maakte hem beroemd.

Na Moschino’s dood in 1994 (hij werd slechts 44 jaar oud) werd het bedrijf voortgezet door zijn assistente Rossella Jardini.

In 2006 waren de ontwerpers van Moschino verantwoordelijk voor de outfits voor de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen 2006 in Turijn en ook onder andere Madonna, Katy Perry, Kylie Minogue en Lady Gaga traden op in creaties van dit innovatieve Italiaanse modemerk.

In de loop der jaren heeft Moschino overal ter wereld eigen winkels en shop-in-shops geopend. In Milaan hebben ze zelfs een eigen couture hotel, Maison Moschino.

Moschino ontwerpt en maakt niet alleen schoenen, tassen en andere lederwaren, maar ook kleding, parfums, sieraden, brillen. smartphone-covers en veel meer. Alles met veel kleur en originele vondsten.

Veel Moschino schoenen worden onder het label van Love Moschino schoenen aangeboden.

Kijk voor het aanbod van Moschino schoenen en Love Moschino schoenen in Nederland bij de bovengenoemde aanbiedingen.Onderwerpen:
Moschino schoenen, dames, heren, kinderen, design schoenen uit Italie, Italiaanse designer schoenen.