Mou laarzen zijn heerlijk zachte warme laarzen met een schapenvacht voering. Het Engelse Mou is in korte tijd uitgegroeid tot een hip trendy merk schoenen dat vele beroemdheden onder de fans kan rekenen. Mou laarzen zijn er voor dames en meisjes in diverse modellen. Erg populair zijn de Mou eskimolaarzen. Deze zijn superzacht, lekker warm en zitten enorm comfortabel.

Kijk hier voor aanbiedingen van Mou laarzen

Onderstaande Nederlandse online schoenenwinkels bieden het beste assortiment Mou vachtlaarzen tegen de beste prijzen aan.

Schapenvacht laarzen

De schapenvacht van Mou laarzen is niet alleen heerlijk warm en zacht maar het materiaal ademt ook. Het is echter vooral de hippe uitstraling die de sheepskin boots van Mou zo populair maakt. De laarzen hebben een stoere modieuze uitstraling die heel veel vrouwen aanspreekt. Onder andere celebs als Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker en Sylvie van der Vaart-Meis zijn gespot op Mou laarzen.

Mou boots

Het schoenmerk Mou Boots is in 2002 op Portobello Road (Londen) geboren als kind van de ontwerpster Shelley Tichborne. Deze wilde een collectie originele luxe schoenen op de markt brengen, duurzaam geproduceerd van natuurlijke producten. Dit werden de Mou laarzen die via mond op mond reclame al snel bekend werden binnen de modewereld. Mou laarzen zijn zowel qua uitstraling als in kwaliteit zeer gewaardeerde schoenen. Ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Echt vakmanschap.

Mou is het Franse woord voor ‘zacht om te voelen’, waardoor je gerust kunt stellen dat deze laarzen de ideale naam hebben. Mou laarzen zijn echter niet alleen zacht en warm, maar ook erg sterk. Het is schoeisel dat lang meegaat.

Mou schoenen
Land: Engeland
Sinds: 2002
Vaak gemaakte spelfouten: Mau boots, Moe boots
Specialisatie: Mou maakt schapenvacht laarzen voor dames

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor Mou laarzen en Mou schoenen  voor aanbiedingen van deze vachtlaarzen en schoenen.

Onderwerpen:
Mou laarzen, vachtlaarzen, Mou schapenvacht laarzen, schapenwol laarzen, Mou schoenen.