Je zou verwachten dat Munich sneakers uit Duitsland komen. Munich betekent immers München. Maar nee, Munich is een Spaans merk schoenen. Munich schoenen zijn sneakers in retro stijl. Deze Munich schoenen zijn er vooral voor kinderen, maar ook in grotere maten voor dames en heren.

Zoals zoveel sneakers vinden Munich sneakers hun oorsprong in een bepaalde sport. Dit maal vormde de basis geen tennisschoenen, hardloopschoenen of basketbalschoenen maar zaalvoetbalschoenen. Munich heeft van zijn beroemde zaalvoetbalschoenen mooie sportieve straatversies gemaakt voor dagelijks gebruik op straat.

Hier koop je in Nederland Munich sneakers

Munich schoenen kun je bij onderstaande online winkels vinden. Deze online shops hebben de beste aanbiedingen tegen de beste prijzen, plus een groot aanbod aan Munich sneakers en Munich kinderschoenen.

Let op! In Nederland worden vooral Munich kindersneakers verkocht. Het aanbod aan Munich schoenen voor volwassenen (dames en heren) is een stuk kleiner.

  Informatie Munich schoenen

  Munich schoenen worden wel liefkozend Xjes genoemd. Als je naar Munich sneakers kijkt is deze bijnaam meteen duidelijk, de naam Xjes verwijst naar de X die duidelijk op iedere Munich sneaker aanwezig is.

  Een schoenenmerk met een bijnaam komt niet vaak voor. Maar Munich is dan ook een merk schoenen met een trouwe aanhang. Het schoenenmerk Munich bestaat dan ook al meer dan 55 jaar.

  Of eigenlijk nog langer, want Munich komt voort uit het schoenenmerk Berneda dat al in 1939 is opgericht.

  Bernada was gespecialiseerd in sportschoenen. In 1964 verscheen de X voor het eerst op de schoenen en werd het merk omgedoopt tot Munich. De grote doorbraak van het schoenmerk Munich kwam echter pas in de jaren 80.

  Retro sneakers

  Munich sneakers hebben een retro uitstraling. Munich schoenen zijn makkelijk te herkennen als een Munich en zeker niet alleen door de X op de schoen. De Munich sneakers hebben een uniek uiterlijk. Ze zijn vaak bont gekleurd in meerdere kleuren. Munich sneaker zijn echte retro sneakers om te zien.

  Munich schoenen zijn sneakers voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk is – naast hun sportschoenen – helemaal gespecialiseerd in sneakers. Andere soorten schoenen maakt deze Spaanse schoenfabrikant niet. Deze schoenmaker houdt zich voor de verandering wel bij zijn leest.

  Munich kinderschoenen

  Hoewel Munich ook heel veel sneakers voor volwassenen maakt zijn in Nederland vooral de sneakers voor jongens en meisjes populair. Munich sneakers voor volwassenen zijn een stuk lastiger verkrijgbaar, maar bij de bovengenoemde online winkel kun je deze ook in Nederland allemaal online kopen.

  De Munich sneakers voor jongens en Munich sneakers voor meisjes zijn een stuk makkelijker verkrijgbaar. Kijk maar boven bij de aanbiedingen van de aanbevolen winkels, daar vind je al deze leuke retro kinderschoenen.

  Kijk in het bovengenoemde overzicht van aanbiedingen voor alle Munich schoenen.


  Zie ook:


  Onderwerpen:
  Munich sneakers, Munich schoenen, retro sneakers, kinderschoenen, xjes schoenen.