Nelson Schoenen heeft een nieuw eigen label gelanceerd. In samenwerking met Roos-Anne van Dorsten van de fashionblog Moderosa heeft de winkel het label Nelson by Moderosa opgezet. Onder deze naam worden modieuze schoenen en laarsjes voor dames verkocht. Trendy schoenen, zoals je van Moderosa mag verwachten.


In de eerste collectie Nelson by Moderosa schoenen zijn meteen al een hele reeks mooie damesschoenen en dameslaarsjes opgenomen. Heel verschillende schoenen en laarzen ook zoals een cowboylaarsje, een chunky sneaker, een veterlaars en een pointy enkellaars.

De collectie bevat qua ontwerp gedurfde details en er is uitsluitend gebruik gemaakt van mooie materialen. Ook aan de pasvorm is veel aandacht besteed, want mooie trendy schoenen en laarsjes moeten ook comfortabel zijn om te dragen.

Met prijzen die liggen tussen de 109,99 euro en 129,99 euro zijn deze unieke schoenen en laarzen ook nog eens heel betaalbaar. Kijk hier voor de hele collectie, de prijzen en om deze schoenen online bij Nelson Schoenen te kopen. Deze Moderosa schoenen zijn niet bij andere winkels te koop.

De Nelson by Moderosa schoenen van influencer Roos-Anne van Dorsten zijn een echte toevoeging aan de collectie van Nelson Schoenen die vooral jongere dames zal aanspreken.

Kijk bij de boven gelinkte collectie voor alle Nelson by Moderoda laarsjes en schoenen.

Video: Nelson Schoenen

Onderwerpen:
Nelson by Moderosa schoenen, laarsjes, Roos-Anne van Dorsten schoenen, schoenenmerk.