NeroGiardini schoenen (ook wel geschreven als Nero Giardini schoenen)  zijn Italiaanse schoenen van hoge kwaliteit en met een stijlvol uiterlijk. NeroGiardini schoenen zijn er voor dames, heren, meisjes en jongens.

NeroGiardini schoenen kopen

Er is een ruime keuze uit verschillende modellen die je bij diverse schoenenwinkels in Nederland en België kunt kopen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Nero Giardini schoenen bij de aanbevolen winkels hieronder voor de mooiste modellen tegen de laagste prijs in Nederland en België.

Informatie Nero Giardini schoenen

Toen NeroGiardini in 1975 in het Italiaanse Monte San Pietrangeli werd opgericht was het nog maar een heel klein bedrijfje. Maar inmiddels is het een internationaal bekend merk wat zowel bekend staat om zijn hoge ambachtelijke kwaliteit als om zijn stijlvolle elegante schoenen. Naast schoenen en laarsjes maakt Nero Giardini ook tasssen. Alles van hoge kwaliteit leer, en vaak met lak en stijlvolle kleuren. De NeroGiardini / Nero Giardini schoenen worden nog steeds geheel in Italië geproduceerd.

Omdat steeds meer mensen last hebben van allergieën, ook bij het dragen van sommige schoenen, maakt Nero Giardini uitsluitend gebruik van chroomvrij leder en van lijm op waterbasis. Ook aan het draagcomfort besteden de ontwerpers van Nero Giardini schoenen veel aandacht. Veel modellen zijn geschikt voor steunzolen en iedere Nero Giardini schoen beschikt over een uitstekende pasvorm.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Nero Giardini schoenen / NeroGiardini schoenen voor het totale aanbod van dit schoeisel in Nederland en België.

Foto: NeroGiardini
 
Onderwerpen:
Nero Giardini schoenen, laarsjes, laarzen, Nerogiardini schoenen in Nederland kopen, goedkoop.