Sommige schoenmerken brengen modellen op de markt die net zo bekend worden als het merk zelf. Een goed voorbeeld van zo’n bekend model is de Converse All Stars. Maar ook de New Balance M1500 is zo’n populaire schoen.

De New Balance M1500 is een stijlvolle sneaker voor heren die in de Britse fabriek van New Balance gemaakt wordt. De New Balance M1500 is er in vele varianten en in vele kleuren. Het is een sportieve maar elegante herenschoen van leer, suede en nylon met een geweven raster en borduurwerk aan de bovenkant. De model wordt gekenmerkt door subtiele lijnen.

Kijk hier voor aanbiedingen van de New Balance M1500 en andere New Balance schoenen

New Balance M1500 Gentleman’s Choice

New Balance heeft nu een Gentleman’s Choice versie van deze sneaker uitgebracht. Dit is een heel luxe casual herenschoen geworden. Deze is gemaakt van luxe leder zodat je de New Balance M1500 Gentleman’s Choice nauwelijks nog een sneaker kunt noemen.

De New Balance M1500 Gentleman’s Choice komt uit in twee modellen, de M1500GMB en de M15000GMN. Het verschil zit hem in de kleurstelling (zie bovenste foto).

Kijk bij de hier boven genoemde aanbiedingen voor de beste winkels waar je deze luxe sneakers en andere New Balance schoenen goedkoop kunt kopen.
Onderwerpen:
New Balance M1500, luxe sneakers.