New Look schoenen en laarzen zijn in Nederland niet zo heel bekend, maar dat is in het buitenland wel anders. New Look is zelfs één van de grootste schoenmerken van Engeland.

New Look maakt schoenen en laarzen voor zowel vrouwen als mannen. De collectie New Look schoenen en laarzen is breed maar niet alle modellen zijn eenvoudig in Nederland verkrijgbaar.

Gelukkig zijn er ook in Nederland online New Look online mogelijkheden om deze mooie modieuze Britse schoenen en laarzen via internet te kopen. Kijk maar bij de aanbiedingen van New Look schoenen en mode voor deze New Look laarzen en schoenen.

De mode wordt op de voet gevolgd

New Look is bekend om de enorme snelheid waarop ze de nieuwste modetrends naar hun schoenen en kleding weten te vertalen. De route van ontwerp naar de eerste verkopen in de winkel neemt slechts 13 weken in beslag. Geen ander merk weet zo snel de nieuwste trends in zijn mode te verwerken. Dit maakt New Look schoenen en kleding heel trendy en modieus. En dit draagt voor een groot deel bij aan het succes van New Look schoenen.

Het aanbod aan New Look schoenen in Nederland bestaat vooral uit damesschoenen. Veel pumps, maar ook sandalen, veterschoenen, ballerina’s, enkellaarsjes en andere schoenen voor dames. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor al hun schoenen.

Informatie New Look schoenen

New Look begon in 1969 als kledingwinkeltje in het Engelse Taunton (Somerset). In 2003 werd in Oxford Street (Londen) de 500ste New Look winkel geopend. In 2007 werd New Look de grootste schoenverkoper van Engeland. Een unieke prestatie.

En het enorme succes van New Look schoenen en kleding stopt niet bij de Britse landsgrenzen. De schoenen en andere mode van dit merk is inmiddels te koop in meer dan 1.150 winkels. In Europa, maar ook het het Midden Oosten en Azië. Sinds 2014 zijn ze ook in China actief.  Inmiddels heeft New Look meer dan 800 eigen winkels in 23 landen.

Kijk voor een overzicht van de New Look schoenen en laarzen en hun prijzen bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Onderwerpen:
New Look schoenen, New Look laarzen, laarsjes, hoge laarzen.


Foto: Interieur New Look schoenwinkel in Dublin