Ben je gek op pizza? Ben je dol op sneakers? Dan zijn de nieuwe Nike SB Janoski ‘Pepperoni Pizza’ wat voor jou! Nike brengt een speciale versie van de SB Janoski sneakers uit met een echte pizza pepperoni print.

Je proeft ze bijna als je er naar kijkt. Het zijn zeer smakelijke schoenen waarbij het water je in de mond loopt als je ze ziet. Het zijn sneakers die je wel op zou willen eten!

Helaas is er behalve wat foto’s nog niets bekend over de Nike SB Janoski ‘Pepperoni Pizza’ sneakers. Er is nog geen prijs en zelfs nog geen release datum bekend gemaakt, maar pizza-liefhebbers wees gerust. Jouw toekomstige favoriete sneakers gaan er zeker komen!

Nike Stefan Janoski sneakers

Stefan Janoski is een skateboard-kampioen die zijn naam heeft verbonden aan een hele serie Nike sneakers. Deze Nikes zijn dan ook echte skate-schoenen, sneakers die voldoen aan de hoge eisen die skaters stellen aan hun schoenen. Nike Stefan Janoski sneakers zijn sterk, sportief en heel cool om te zien. De sneakers sluiten goed om je voeten maar geven toch veel bewegingsvrijheid.