Nike is een sportmerk dat geen introductie behoeft. En niet alleen qua sportkleding, ook op het gebied van schoenen behoort Nike tot de allergrootste merken.
Vooral het aanbod aan Nike sneakers en Nike sportschoenen is enorm groot, maar er zijn ook Nike sandalen, laarsjes, instappers en zelfs babyschoentjes. Er is meer keuze aan Nike schoenen dan je misschien zou denken.

Hier koop je goedkoop Nike schoenen

Nike schoenen zijn op zich niet lastig te vinden. Vrijwel iedere schoenenwinkel en nagenoeg iedere sportwinkel verkoopt ze. Maar de kunst is om deze Nike schoenen tegen de laagste prijs te kopen.

Hieronder vind je de winkels waar je absoluut eens moet kijken als je Nike schoenen zoekt:

Deze beste winkels bieden alles van Nike zoals schoenen, sportkleding en accessoires, tegen lage prijzen aan.

Hieronder kijken we naar wat verschillende soorten Nike schoenen.

Nike sneakers

Een heel groot deel van de Nike collectie bestaat uit Nike sneakers. Deze sportieve schoenen zijn een belangrijk product voor Nike, en op het gebied van sneakers kunnen we Nike gerust de meest toonaangevende schoenfabrikant noemen.

Deze Amerikaanse gigant op het gebied van sneakers is verantwoordelijk voor veel noviteiten die we bij dit soort schoenen tegenkomen. Neem bijvoorbeeld de Nike Air technologie, waarbij met gas gevulde plastic membranen in de zool van de schoen zorgen voor een geweldig goede demping.

Het aantal series sneakers dat Nike uitbrengt is enorm. De Nike Presto, de Air Force, de Air Max, de Blazer, de VaporMax. de React Element, de keuze uit verschillende modellen Nike sneakers is enorm, en binnen deze series is ook nog een enorme variatie aan varianten en uitvoeringen.

Nike sportschoenen

Als fabrikant van sportschoenen maakt Nike natuurlijk niet alleen sneakers, maar ook sportschoenen voor talloze soms heel uiteenlopende sporten. Of je op zoek bent naar schoenen voor hardlopen, voetbal, tennis, fitness of golf, Nike heeft geschikte sportschoenen. En al van al deze Nike sportschoenen kun je aannemen dat ze een hoge kwaliteit bieden.

Informatie Nike

Nike bestaat al sinds 1962, maar tot 1978 heette het sportmerk Blue Ribbon Sports. Oprichter van dat merk was Bill Bowerman, een echte sportman, want Bill Bowerman was trainer van onder andere enkele tientallen Amerikaanse olympische atleten. Het merk Nike kwam voort uit de ontwikkeling van betere sportmaterialen voor atleten. Al van begin af aan was het dus een heel innovatief sportmerk.

Blue Ribbon Sports begon begin jaren 70 schoenen te maken onder het label Nike. Deze Nike schoenen werden zo’n enorm succes dat in 1978 het hele merk van Blue Ribbon Sports naar Nike werd omgedoopt. Ook de sportkleding en sportaccessoires werden vanaf 1978 onder de naam Nike verkocht. Hoewel het merk alle soorten sportkleding en sportaccessoires verkoopt zijn de Nike schoenen nog steeds het belangrijkste product.

Het bekende Nike logo (de swoosh) dateert ook vanaf begin jaren 70 (1971 om precies te zijn). Het logo is ontworpen door Carolyn Davidson die er niet rijk van is geworden. Voor het ontwerpen van één van de meest bekende logo’s ooit kreeg ze 35 dollar.

Kijk bij de eerder genoemde winkels voor alle soorten Nike schoenen tegen de laagste prijs.

Meer informatie Nike schoenen

 
Onderwerpen:
Nike schoenen, nike sneakers met korting, nike sportschoenen, online kopen, aanbiedingen nike schoenen.