NIKKIE is een Nederlands damesmodemerk dat is opgezet door Nikkie Plessen. Sinds kort worden er ook NIKKIE schoenen en NIKKIE laarzen onder dit label uitgebracht.

Dat Nikkie Plessen een voorliefde heeft voor mooie leren laarzen blijkt wel uit de collectie NIKKIE schoenen. Deze bestaat voor een groot deel uit laarzen. Zowel  hoge laarzen als enkellaarsjes en motorlaarsjes.

Daarnaast zijn er mooie hooggehakte NIKKIE pumps. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van NIKKIE schoenen voor alle mooie NIKKIE laarzen en schoenen tegen de laagste prijs.

Koop hier goedkoop Nikkie schoenen en laarzen online

Deze online schoenenwinkels verkopen de Nikkie schoenen en Nikkie laarzen goedkoop tegen de laagste prijzen. Kijk vooral eens bij deze webshops als je Nikkie damesschoenen of Nikkie dameslaarzen zoekt.

Over NIKKIE mode en schoenen

Nikkie Plessen is een veelzijdig talent. Naast modeontwerpster is ze ook model, televisiepresentatrice en actrice. Ze speelde in series (GTST, Onderweg naar Morgen, Kees & Co), was VJ bij MTV, presenteerde televisieprogramma’s voor RTL 5 en TMF en staat regelmatig als lifestyledeskundige aan aan de desk van RTL Boulevard.

In 2011 begin ze haar eigen modelabel NIKKIE. Onder deze naam maakte damesmode die omschreven kan worden als elegant, vrouwelijk, sexy maar ook stoer. Ook internationaal sloeg dit modemerk zeer aan. Inmiddels heeft NIKKIE diverse showrooms, brand stores en shop-in-shops verspreid over Europa en Azië.

NIKKIE laarzen en schoenen staan prachtig bij de Nikkie Plessen kleding maar ook bij de damesmode van andere merken. De stijl is elegant en stoer tegelijk, en zodoende makkelijk te combineren. De eigen smaak van Nikkie Plessen is nadrukkelijk aanwezig bij NIKKIE schoenen en laarzen.

NIKKIE schoenen zijn stoere damesschoenen en NIKKIE laarzen zijn stoere dameslaarzen. In de collectie vind je veel hoge schoenen en hoge laarzen, veel leer en veel lak. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van NIKKIE schoenen en NIKKIE laarzen voor al deze damesschoenen en dameslaarzen bij de beste winkels online in Nederland.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van NIKKIE schoenen om al deze mooie schoenen van Nikkie Plessen te bekijken en eventueel voordelig te kopen.

Onderwerp:
Met het modemerk NIKKIE heeft Nikkie Plessen een merk met kleding, mode accessoires, schoenen en laarzen dat helemaal bij haar past. Zo zijn er stoere NIKKIE laarzen en hoge schoenen (boots) voor dames, maar ook opvallende sneakers, laarsjes en pumps. Kijk hier boven voor de aanbiedingen van de beste winkels en om Nikkie Plessen schoenen en Nikkie Plessen laarzen voor dames goedkoop online te kopen.