Categorieën
Schoenmerken

NIKKIE schoenen en laarzen (Nikkie Plessen schoenen)

NIKKIE is een modemerk van Nikkie Plessen. Kijk hier voor aanbiedingen van Nikkie schoenen bij de beste winkels die deze NIKKIE damesschoenen verkopen.

NIKKIE is een Nederlands damesmodemerk dat is opgezet door Nikkie Plessen. Sinds kort worden er ook NIKKIE schoenen en NIKKIE laarzen onder dit label uitgebracht.

Dat Nikkie Plessen een voorliefde heeft voor mooie leren laarzen blijkt wel uit de collectie NIKKIE schoenen. Deze bestaat voor een groot deel uit laarzen. Zowel  hoge laarzen als enkellaarsjes en motorlaarsjes. Daarnaast zijn er mooie hooggehakte NIKKIE pumps. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van NIKKIE schoenen voor alle mooie NIKKIE laarzen en schoenen tegen de laagste prijs.

Koop hier goedkoop Nikkie schoenen en laarzen online

Deze online schoenenwinkels verkopen de Nikkie schoenen en Nikkie laarzen goedkoop tegen de laagste prijzen. Kijk vooral eens bij deze webshops als je Nikkie damesschoenen of Nikkie dameslaarzen zoekt.

Over NIKKIE mode en schoenen

Nikkie Plessen is een veelzijdig talent. Naast modeontwerpster is ze ook model, televisiepresentatrice en actrice. Ze speelde in series (GTST, Onderweg naar Morgen, Kees & Co), was VJ bij MTV, presenteerde televisieprogramma’s voor RTL 5 en TMF en staat regelmatig als lifestyledeskundige aan aan de desk van RTL Boulevard.

In 2011 begin ze haar eigen modelabel NIKKIE. Onder deze naam maakte damesmode die omschreven kan worden als elegant, vrouwelijk, sexy maar ook stoer. Ook internationaal sloeg dit modemerk zeer aan. Inmiddels heeft NIKKIE diverse showrooms, brand stores en shop-in-shops verspreid over Europa en Azië.

NIKKIE laarzen en schoenen staan prachtig bij de Nikkie Plessen kleding maar ook bij de damesmode van andere merken. De stijl is elegant en stoer tegelijk, en zodoende makkelijk te combineren. De eigen smaak van Nikkie Plessen is nadrukkelijk aanwezig bij NIKKIE schoenen en laarzen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van NIKKIE schoenen om al deze mooie schoenen van Nikkie Plessen te bekijken en eventueel voordelig te kopen.


Foto’s: Nikkie Plessen

Onderwerpen:
Nikkie laarsjes, Nikkie Plessen schoenen, Nikkie Plessen laarsjes, Nikkie Plessen laarzen, Nikkie laarzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *