De naam zegt het al: Nitro Snowboards is een specialist op snowboard gebied. Ze maken echter niet alleen de boards maar ook andere benodigdheden voor bij het snowboarden zoals snowboardschoenen.

Nitro snowboardschoenen behoren tot de allerbeste schoenen die je als snowboarder kunt kopen.

Er zijn Nitro snowboardschoenen voor dames, heren en kinderen in diverse modellen. Het zijn geen goedkope snowboardschoenen maar wel snowboard schoenen van de hoogste kwaliteit. Kijk bij de aanbiedingen van Nitro snowboardschoenen waar je deze snowboard schoenen zo voordelig mogelijk kunt kopen.

Nitro maakt diverse snowboardschoenen. Bijvoorbeeld de Nitro Blaze, een allround snowboardschoen die je probleemloos de hele dag kunt dragen, al geldt dat laatste voor alle Nitro snowboardschoenen.

Nitro’s geavanceerde EVA zool zorgt voor stabiliteit en responsiviteit en vermindert het gewicht.

Informatie Nitro

Nitro is in 1990 in Seattle (USA) opgericht door twee Duitse snowboardfanaten. Nitro richtte zich helemaal op de snowboardwereld en bleef dat doen. In tegenstelling tot andere succesvolle merken gingen ze zich niet verbreden om ook op andere markten geld te verdienen maar bleven het snowboarden trouw. Nitro maakt nu snowboards, snowboardschoenen, snowboardkleding en accessoires voor tijdens het snowboarden zoals beanies en thermosokken

Kijk voor alle Nitro snowboardschoenen tegen een lage prijs in Nederland bij de hier boven genoemde aanbiedingen van Nitro schoenen.

Onderwerpen:
Nitro snowboard schoenen, Nitro snowboardschoenen, wintersportschoenen, skischoenen.

Productselectie: Daka