Noë schoenen zijn bijzonder kleurrijke pumps. De pumps van dit Belgische merk schoenen kennen weinig variatie in model, maar des te meer in kleur. De Noë pumps zijn in de meest uiteenlopende kleuren te koop, waaronder ook heel felle kleuren. Ook zijn er kleurrijke Noë laarzen en laarsjes verkrijgbaar. Maar de collectie bestaat vooral uit pumps

Waar kun je Noë schoenen kopen?

Noë pumps. Noë laarzen en andere Noë schoenen zijn moeilijk verkrijgbaar in Nederland. Maar wij hebben ze online voor je gevonden!  Kijk hier voor Noë schoenen in Nederland. voor interessante aanbiedingen van al deze mooie Noë schoenen en laarzen.

De Noë pumps koop je in vele kleuren. De laarsjes en laarzen uit de collectie voor het najaar en de winter van dit schoenmerk zijn minder uitbundig van kleur. Ook voor laarsjes en hoge laarzen in minder opvallende kleuren zoals bruin en zwart zijn in de Noë collectie te vinden.

Informatie Noë schoenen

Het schoenmerk Noë is in 2008 door de Belg Luca Dereu opgericht. Dereu noemde zijn schoenen naar zijn dochter Noëmie. Noëme Dereu was toen 16 jaar oud, en was net bezig haar sneakers langzamerhand in te ruilen voor schoenen met hakken.

Noë mag dan een Belgisch merk schoenen zijn, de Noë pumps worden in Italië, Portugal en Brazilië gemaakt. De elegante pumps worden daar van het beste Italiaanse leer gemaakt. Dit Italiaanse leder is materiaal van de hoogste kwaliteit. Verder staan de Noë schoenen bekend om hun geweldig goede pasvorm. Het zijn pumps, laarzen en schoenen van hoge kwaliteit met een geweldige uitstraling.

Noë schoenen = kleur

Vooral de kleur is kenmerkend voor Noë pumps en andere Noë schoenen. Niet voor niets is “inspired by colors” het motto van het merk. Vergeet diamanten en dat soort versieringen, Noë is niet van de frutsels. Noë laarzen en schoenen hebben een strak design. Kleur is volgens dit Belgische schoenmerk wat vrouwen willen. Ze bieden hun schoenen in meer dan 88 verschillende kleuren aan!

Zoals ieder succesvol schoenenmerk slaat ook Noë zijn vleugels steeds meer uit naar andere modellen schoenen dan het model waarmee ze groot geworden zijn. Ze begonnen met de populaire Noë pumps, daarna volgde er laarzen, laarsjes en ballerina’s, maar ook tassen, sjaals en andere accessoires. Met kleur natuurlijk!

Voorlopig zal iedereen bij Noë schoenen echter nog aan de kleurrijke pumps denken die dit schoenenmerk uit België groot hebben gemaakt.

Kijk voor alle Noë schoenen bij de bovenaan genoemde link voor Noë schoenen in Nederland.

Zie ook: Meer pumps
Productselectie: Little Soho