Nokian laarzen behoren tot de allerbeste regenlaarzen die je kunt kopen. De laarzen van deze Finse regenlaarzen-specialist (niet te verwarren met dat andere Finse bedrijf) worden met de hand gemaakt.

Nokian regenlaarzen zijn echte outdoor-laarzen. Ze houden je voeten warm en droog onder de meest extreme omstandigheden.  Bovendien zijn ze voorzien van een uitstekend voetbed zodat je er zonder problemen lange voettochten op kunt maken.

Regenlaarzen met goede steun

Nokian laarzen geven veel meer steun dan andere regenlaarzen. Bovendien beschikken ze over een uitneembaar voetbed zodat je in de rubberen Nokian regenlaarzen je eigen zolen kunt dragen.

Geheel waterdicht en heerlijk warm

De laarzen zijn geheel waterdicht en de thermo-voering houdt je voeten warm tot een temperatuur van zo’n min 40 graden. Hierdoor zijn Nokian regenlaarzen ook als snowboots te gebruiken.

Waar kun je Nokian laarzen kopen?

Nokian laarzen zijn dus regenlaarzen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Goedkoop zijn ze daardoor niet, maar gelukkig zijn er regelmatig acties met Nokian laarzen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Nokian laarzen. In dit overzicht vind je het aanbod van Nokian laarzen bij alle belangrijke Nederlandse online schoenwinkels.

Nokian laarzen worden veel gebruikt door wandelaars, jagers, vissers en natuurliefhebbers. De regenlaarzen zijn altijd gemaakt van rubber.

Al meer dan 120 jaar ervaring in rubberen laarzen en schoenen

Nokian is al in 1898 in Finland opgericht. Evenals de telefoonfabrikant heeft de laarzenfabrikant Nokian zijn roots in het Finse stadje Nokia, een voorstad van Tampere. Aanvankelijk heette het bedrijf Suomen Gummitehdas Oy (Finse Rubberfabriek) en maakte vooral rubber overschoenen.

Na de Tweede Wereldoorlog werden er door Nokian vooral veiligheidslaarzen gemaakt, maar na verloop van tijd ging men steeds meer over op laarzen die mensen in hun vrije tijd dragen. De grote doorbraak op dat gebied kwam in 1973 met de Nokian Kontio, een hoge laars van mannen waarmee Nokian wereldberoemd werd.

Na dit succes ging Nokian steeds meer soorten schoenen ontwikkelen zoals ski-schoenen, bowling-schoenen en zelfs disco-schoenen. Maar het succes hiervan viel tegen en vanaf de jaren 90 richt Nokian zich weer helemaal op de ontwikkeling en productie van rubberen regenlaarzen.

En als specialist maakt Nokian regenlaarzen die volgens velen de beste zijn die je kunt kopen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Nokian laarzen voor alle geweldige regenlaarzen van dit Finse kwaliteitsmerk.

Zie ook: Meer tips en aanbiedingen regenlaarzen

Foto’s: Nokian

Onderwerpen:
Nokian laarzen, Nokian regenlaarzen, outdoor laarzen, rubberen laarzen, rubber.