Zoek je een paar lekkere sloffen? Kijk dan eens naar Nortenas pantoffels. Nortenas sloffen zijn heerlijk comfortabele pantoffels uit Spanje die heel betaalbaar zijn. Dit schoenmerk maakt Spaanse sloffen maar ook andere soorten pantoffels en huisschoenen.

Waar koop je Nortenas pantoffels en sloffen?

Vooral bij de pantoffels voor dames is de keuze erg groot en heel divers. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Nortenas schoenen voor het totale aanbod aan Nortenas sloffen en pantoffels bij de belangrijkste en beste winkels in Nederland en BelgiĆ«.

Informatie Nortenas schoenen

Nortenas is een Spaans schoenmerk uit La Rioja. Hoewel ze ook andere soorten schoenen maken kun je Nortenas zien als een specialist in sloffen en pantoffels. Hun aanbod bestaat voornamelijk uit dit soort huisschoenen. In Nederland kom je de overige Nortenas schoenen ook zelden tegen. Het aanbod aan Nortenas schoenen in Nederland en Belgiƫ bestaat vrijwel uitsluitend uit sloffen en pantoffels, en dan met name damespantoffels en damessloffen.

Nortenas pantoffels worden volledig in Spanje gemaakt door deskundige schoenmakers. Daarbij worden uitsluitend natuurlijke materialen gebruikt en er vind een strenge kwaliteitscontrole plaats.  Dit alles zorgt voor de hoge kwaliteit van Notenas pantoffels en een hoge duurzaamheid. Van deze pantoffels en sloffen heb je lang plezier.

Hier zie je een deel van het aanbod aan Nortenas pantoffels afgebeeld. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor nog veel meer Nortenas sloffen en alle prijzen.
Zie ook: Meer pantoffels