Ocra is een Italiaans kinderschoenenmerk dat al zijn schoenen op een natuurvriendelijke manier produceert. Een eerlijke fabricage (met de hand) en puur vakmanschap leveren prachtige Ocra kinderschoenen op die comfortabel zitten en sterk zijn.

Ocra schoenen zijn er voor jongens en meisjes in diverse fraaie modellen. Met name als booties, sandalen en veterschoenen.

Ocra schuwt het gebruik van kleur niet. Veel van de Ocra schoenen en laarzen zijn vrolijk gekleurd. En Ocra schoenen hebben niet zelden een uniek en origineel design.

Kijk maar bij de aanbiedingen van Ocra schoenen wat er aan kinderschoenen en kinderlaarzen van dit merk in Nederland en Belgiƫ te koop is en wat dit schoeisel voor kinderen hier kost.

Informatie Ocra schoenen

Ocra is een stijlvol en natuurvriendelijk merk van schoenfabrikant FAST. Het is zoals zoveel Italiaanse schoenenfabrikanten in de Le Marche regio te vinden. Een regio die niet alleen bekend staat om zijn goede schoenen, maar ook om zijn uitstekende runderleder. En dit leer kom je veelvuldig tegen bij Ocra schoenen.

FAST (opgericht in 1978) maakte naam met Momino kinderschoenen maar Momino’s hoofdontwerper Stefano Evandri had een wens. Hij wilde een echt eco schoenmerk voor kinderen oprichten dat duurzame schoenen van hoge kwaliteit zou aanbieden. Kinderschoenen gemaakt van materialen die goed zijn voor kindervoeten. Onder de vlag van Momino werd toen Ocra in het leven geroepen.

De naam Ocra staat garant voor zachte flexibele kinderschoenen van 100% plantaardig gelooid leer, met zolen van kurk en natuurlijk latex en met soepele lederen zolen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Ocra schoenen wat dit merk allemaal aan mooi duurzame kinderschoenen te bieden heeft en wat deze kosten.

Zie ook: Meer goede kinderschoenen
Productselectie: Miinto