Ben je op zoek naar mooie kinderschoenen tegen een heel aantrekkelijke prijs? Kijk dan eens naar Okidoki schoenen. Dit zijn jongensschoenen en meisjesschoenen in de kindermaten 20 t/m 25.

Het betreft vooral klittebandschoenen, maar ook veterschoenen en instappers. De collectie is onderverdeeld in Okidoki Boys en Okidoki Girls.

Kijk bij het aanbod van Okidoki schoenen voor alle Oidoki kinderschoenen, voor meisjes en voor jongens, en verbaas je over de lage prijs van deze leuke kinderschoenen.

Okidoki jongensschoenen

De Okidoki Boys collectie bevat veel soorten jongensschoenen zoals sneakers, instappers, boots, en sandalen. De Okidoki schoenen voor jongens hebben een stoere en sportieve uitstraling. De meeste van deze jongensschoenen zijn gemaakt van imitatieleer, wat gezien de prijs wel logisch is. Onder de 25 euro heb je al een paar mooie jongenssneakers of enkellaarsjes.

Naast veterschoenen en klittebandschoenen bevat de collectie Okidoki schoenen ook instappers die er uitzien alsof het veterschoenen zijn. Stoer en “groot”, maar wel zo makkelijk.

Okidoki meisjesschoenen

De uitstraling van de Okidoki Girls schoenen is totaal anders dan die van de jongensschoenen van dit merk. Veel bloemen, veel roze, veel versiering. Echte meisjesschoenen! Het aanbod van Okidoki schoenen voor meisjes bestaat onder andere uit enkellaarsjes, sneakers, ballerina’s en sandalen. Allemaal heel modieus en trendy vormgegeven, maar evenals de Okidoki schoenen voor jongens heel betaalbaar.

Op deze pagina zie je wat voorbeelden van Okidoki schoenen en Okidoki laarzen voor kinderen. Dit is echter maar een klein deel van het aanbod van dit kinderschoenenmerk.

Kijk bij het bovenaan genoemde aanbod van Okidoki schoenen voor alle goedkope kinderschoenen van dit merk.

Zie ook: MeerĀ goedkope kinderschoenen