Olukai schoenen zijn zomerschoenen van buitengewoon hoge kwaliteit. Het gaat daarbij vooral om teenslippers. Deze luxe en duurzame Olukai slippers worden gemaakt van leer van zeer hoge kwaliteit. Hun voetbed is bijzonder goed, wat zorgt voor veel draagcomfort.

De roots van Olukai slippers liggen in één van de mooiste gebieden ter wereld namelijk de Polynesische eilanden, en de slippers zelf wordem op Hawai gemaakt. Hoezo tropische en zonnige slippers?

Wat Olukai slippers uniek maakt is het feit dat ze met de hand worden genaaid en afgewerkt. Aan de productie van ieder paar Olukai slippers wordt zeer veel aandacht besteed. Door dit alles zijn de leren teenslippers van Olukai niet de goedkoopste slippers, maar gezien hun kwaliteit en de zorg waarmee ze gemaakt worden zijn het zeker geen dure slippers.

Olukai schoenen goedkoop online kopen

Kijk maar bij de aanbiedingen van Olukai schoenen van onderstaande webwinkels. Deze online schoenenwinkels hebben het beste aanbod aan Olukai slippers en sandalen en berekenen de laagste prijzen.

Informatie Olukai slippers en Olukai sandalen

De naam Olukai is opgebouwd uit twee Hawaïaanse woorden. Dit zijn Olu wat comfort betekent en Kai wat de betekenis oceaan heeft. Het woord comfort in de naam spreekt voor zich, Olukai slippers blinken uit door hun draagcomfort, het woord oceaan in de naam is een verwijzing naar de surfsport. Olukai is ooit begonnen als schoenenmerk voor surfers.

Meer Olukai schoenen

In Nederland is Olukai vooral bekend als slippermerk en om hun outdoor sandalen, maar ze maken veel meer schoenen. Ook dit zijn zomerse schoenen (wat verwacht je anders van een schoenmerk uit Hawai). Onder andere bootschoenen, mocassins en canvas instappers worden door Olukai gemaakt.

Kijk voor het aanbod van Olukai schoenen in Nederland bij de bovenaan genoemde beste online winkels.

Foto’s: OluKai

Onderwerpen:
Olukai schoenen, heren, dames, Olukai slippers, zomerschoenen, Olukai sandalen.