Slippers zijn ook bij mannen heel populair in de zomer. Vooral de teenslippers voor heren worden veel gedragen. Op het strand, bi het zwembad, op de camping, maar ook gewoon in de stad. Want goede slippers kun je overal dragen. Maar wat zijn goede slippers voor heren? Hier de uitslag van een test van herenslippers.

Reef, Quiksilver, Havaianas, Ipanema, Birkenstock, Tommy Hilfiger, er is een ruime keuze uit mooie teenslippers en andere slippers voor mannen. Maar de winnaar van de test werd O’Neill met hun FTM Chad. Kijk bij de top 5 van beste slippers voor heren voor de beste vijf herenslippers uit deze test.

De winnende O’Neill FTM Chad slippers zijn echte mannenslippers. Ze zien er stoer uit met hun lederen band aan de bovenkant. Je ziet meteen, dit zijn teenslippers voor echte mannen! Maar de kwaliteit van de O’Neill herenslippers is ook erg goed. Als enige slippers voor heren in de test scoorde de  O’Neill FTM Chad een zeer goed.

O’Neill is een outdoor merk dat een grote reputatie heeft opgebouwd als fabrikant van mooie sportieve teenslippers. Dat sportieve is niet verwonderlijk want O’Neill is een echt sportkledingmerk dat voortkomt uit de surfwereld. In 1952 begon het merk met de productie van wetsuits en andere surfkleding in een garagebox. Nadat dit een succes werd was de productie van slippers (erg populair bij surfers) een logisch vervolg.

Zie ook: Meer tips slippers