Categorieën
Schoenmerken

O’Neill schoenen, slippers, sneakers en laarzen

Hier vind je de aanbiedingen van O’Neill schoenen bij de beste online schoenenwinkels van Nederland. Koop goedkoop O’Neill schoenen.

O’Neill schoenen zijn heel mooie sportieve casual schoenen. Voor de zomer maakt O’Neill prachtige slippers, eenvoudige sandalen, luchtige sneakers en makkelijke instappers. Voor de winter zijn er heerlijk warme O’Neill laarzen en snowboots. En al deze mooie O’Neill schoenen en laarzen zijn zeer goed van kwaliteit.

Waar koop je goedkoop O’Neill schoenen?

O’Neill schoenen kom je tegen bij veel grote schoenenwinkels. Kijk bij de winkels hieronder waar je deze sportieve Amerikaanse schoenen en laarzen tegen een goedkope prijs kunt kopen.

Dit zijn de beste winkels voor O’Neill schoenen. Deze online winkels bieden een groot assortiment O’Neill schoenen tegen een lage prijs aan.

Informatie O’Neill schoenen

Zoals zoveel sportieve schoenmerken komt O’Neill voort uit de surfscene. Al in 1952 begonnen ze in San Francisco (Californië, USA) als startup in een garage (dat is niet alleen voorbehouden aan ICT bedrijven) met het maken van surfkleding zoals wetsuits. Later gingen zo ook andere surfartikelen maken zoals surfkleding, surfboards en slippers. En via deze slippers betraden ze de schoenenmarkt waarvoor ze nu nog veel meer soorten schoenen maken.

Want naast een surfmerk is O’Neill tegenwoordig ook een modemerk / schoenenmerk met o.a. een breed aanbod aan sportieve casual schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Kijk bij de aanbiedingen bij de eerder genoemde winkels om goedkoop O’Neill schoenen te kopen.

Zie ook: Beste merken schoenen

Foto’s: O’ Neill

Onderwerpen:
O’Neill schoenen, O’Neill slippers, O’Neal sneakers.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *