O’Neill schoenen zijn heel mooie sportieve casual schoenen. Voor de zomer maakt O’Neill prachtige slippers, eenvoudige sandalen, luchtige sneakers en makkelijke instappers. Voor de winter zijn er heerlijk warme O’Neill laarzen en snowboots. En al deze mooie O’Neill schoenen en laarzen zijn zeer goed van kwaliteit.

Waar koop je goedkoop O’Neill schoenen?

O’Neill schoenen kom je tegen bij veel grote schoenenwinkels. Kijk bij de winkels hieronder waar je deze sportieve Amerikaanse schoenen, slippers en sneaker en laarzen tegen een goedkope prijs kunt kopen.

Dit zijn de beste winkels voor O’Neill slippers en andere O’Neill schoenen. Deze online winkels bieden een groot assortiment O’Neill schoenen tegen een lage prijs aan.

Informatie O’Neill schoenen

Zoals zoveel sportieve schoenmerken komt O’Neill voort uit de surfscene. Al in 1952 begon O’Neill in San Francisco (Californië, USA) als startup in een garage (dat is niet alleen voorbehouden aan ICT bedrijven). Ze begonnen met het maken van surfkleding zoals wetsuits. Later ging O’Neill ook andere surfartikelen maken zoals surfkleding, surfboards en slippers. En via deze O’Neill slippers betrad het surfmerk de schoenenmarkt waarvoor ze nu nog veel meer soorten schoenen maken.

Want naast een surfmerk is O’Neill tegenwoordig ook een modemerk / schoenenmerk met o.a. een breed aanbod aan sportieve casual schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor de O’Neill teenslippers. Deze O’Neill teenslippers zijn er in vele varianten voor dames, heren en kinderen. Voor heren zijn er naast de teenslippers ook heel mooie O’Neill slides (badslippers, sportslippers, zwembadslippers of hoe je ze maar wil noemen).

En voor wat betreft de overige schoenen is vooral het aanbod van O’Neill sneakers erg populair. Mooie sportieve sneakers van goede kwaliteit, die goed bij de uitstraling van het surfmerk O’Neill passen.

Kijk bij de aanbiedingen bij de eerder genoemde winkels om goedkoop O’Neill slippers, sneakers en andere O’Neill schoenen te kopen.

Zie ook: Beste merken schoenen

Foto: O’ Neill

Onderwerpen:
O’Neill schoenen, O’Neill slippers, O’Neal sneakers.