Osaka is een merk dat in enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een grote naam in de hockeysport. Dat hebben ze bereikt door sportartikelen, lifestyle en mode met elkaar te combineren. Dat geldt ook voor de Osaka schoenen. Ze maken hockeyschoenen, maar de meest populaire Osaka schoenen zijn de Osaka sneakers.

Osaka schoenen kom je dan ook meer tegen bij schoenenwinkels dan bij sportwinkels. Kijk hieronder voor aanbiedingen van al hun schoenen.

Aanbiedingen Osaka schoenen

De Osaka sneakers zijn prima van kwaliteiten bovendien heel comfortabel. Zo beschikken deze sneakers altijd over een uitneembare zool en er wordt gebruik gemaakt van zachte materialen.

Informatie Osaka

Osaka mag dan een Japanse naam hebben, en het logo van dit sportmerk mag dan uit Japanse tekens bestaan, Osaka is een Belgisch merk. Het werd in 2011 opgericht door Frank Boschman en Stephen Butler. Met zijn kwalitatief zeer goede, maar ook heel mooie, hockeybenodigdheden vestigde Osaka in korte tijd zijn naam.

Het merk gaat de laatste tijd steeds meer richting mode. Een goed voorbeeld daarvan zijn de Osaka sneakers. Dit zijn sportieve schoenen met een modieuze uitstraling.

Kijk bij de bovenstaande winkels voor de mooiste aanbiedingen van Osaka schoenen.