De term outdoor laarzen klinkt misschien een beetje dubbelop, want laarzen draag je zelden binnenshuis, maar met outdoor laarzen bedoelen we laarzen die geschikt zijn voor de zwaarste weersomstandigheden en de zwaarste terreinen. De beste outdoor laarzen!

Kortom het gaat bij outdoor laarzen om laarzen die tegen een stootje en spatje kunnen, en laarzen die je voeten onder alle omstandigheden warm en droog houden, omdat ze waterdicht en vaak gevoerd zijn, Hier een overzicht van de beste outdoor laarzen voor dames en heren.

Snowboots en andere outdoor laarzen

De meeste outdoor laarzen worden als snowboots verkocht. En denk nu niet meteen aan moonboots. Snowboots kunnen ook leren wandellaarzen zijn die tegen de zwaarste omstandigheden kunnen. Echte outdoorlaarzen!

Kijk bij de aanbiedingen van snowboots voor deze outdoor laarzen die bestand zijn tegen heel heel zware omstandigheden. Of kijk bij de aanbiedingen van outdoorlaarzen voor alle soorten outdoorlaarzen, ook voor de zomer.

De beste outdoor laarzen merken

Hieronder enkele heel goede merken voor als je outdoor laarzen zoekt. De laarzen van deze merken worden gezien als de beste outdoor laarzen.

Dubarry outdoor laarzen
Dubarry laarzen zijn rubberen laarzen van de allerbeste kwaliteit. Het schoenenmerk Dubarry komt uit Ierland (de officiële naam is Dubarry of Ireland) en in Ierland weten ze wat nattigheid is! Dubarry laarzen zijn waterdicht houden je voeten perfect droog en zijn heel geschikt om grote afstanden mee te lopen. Dubarry laarzen worden vaak door jagers gebruikt, maar bijvoorbeeld ook door boswerkers. Er zijn rubberen outdoor laarzen voor dames en heren van Dubarry.

Sorel outdoor laarzen
Sorel is een Canadees outdoor-merk dat volgens velen de beste outdoor schoenen maakt. En daar rekenen we ook hun outdoor laarzen onder. Sorel maakt perfecte snowboots, wandellaarzen en winterlaarzen. Het zijn goede outdoor laarzen die alle omstandigheden aankunnen. Sorel outdoor laarzen zien er ook nog eens prachtig uit. Kijk bij bovenstaande link voor alle Sorel outdoor boots en hun prijzen.

Lowa outdoor laarzen
Lowa is één van de belangrijkste en beste merken op het gebied van wandelschoenen en wandellaarzen. Lowa outdoor schoenen gelden als de beste outdoor schoenen. Dit Duitse merk maakt outdoor schoenen en outdoor laarzen voor ieder soort gebruiker. Voor mannen, voor vrouwen en voor kinderen. Voor zware bergtochten, voor tochten door de sneeuw, of gewoon voor lange wandelingen. Hun laarzen behoren zonder meer tot de beste outdoor laarzen voor heren en dames.

Travelin outdoor laarzen
Travelin is een Nederlands outdoor schoenenmerk dat heel betaalbare outdoorlaarzen maakt die ook nog eens heel goed van kwaliteit gemaakt zijn. Travelin laarzen zijn gemaakt van echt leer en andere natuurlijke materialen zoals wol voor de voering. Er is veel keuze uit verschillende modellen leren outdoor laarzen en uit kleuren, zowel voor dames als voor heren.

Grisport outdoor laarzen
Grisport is een grote Italiaanse fabrikant van wandelschoenen en bergschoenen. In hun collectie zitten ook mooie outdoor laarzen en wandellaarzen. Alle outdoor schoenen en laarzen van Grisport worden gemaakt van de nieuwste en beste materialen die er voor zorgen dat de outdoor laarzen en schoenen bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Ook Grisport laarzen behoren tot de beste outdoorlaarzen.

Salomon outdoor laarzen
Ook het grote outdoor merk Salomon kan natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht. Het Franse Salomon is één van de grootste fabrikant van outdoor schoenen. In hun assortiment bevinden zich ook heel mooie snowboots en andere outdoor laarzen. Salomon schoenen zijn bestand tegen de zwaarste, natste en gladste omstandigheden.

ZOO outdoor laarzen
ZOO is een echte specialist in outdoorlaarzen. Helaas maken ze deze laarzen (net als Jilsen) alleen voor dames. Het zijn namelijk mooie leren laarzen die door het toepassen van diverse vernieuwende technieken waterafstotend, vuilafstotend en geheel waterdicht zijn. De zolen van Zoo outdoor laarzen zijn verwisselbaar.

NoGrz outdoor laarzen
Het Nederlandse schoenenmerk NoGrz maakt schoenen in vele modellen en stijlen voor zowel dames als heren. In hun collectie zitten veel mooie outdoor laarzen en outdoor laarsjes. Deze outdoor laarzen zijn gemaakt van echt leer en van prima kwaliteit, maar toch ook heel betaalbaar.

Zie ook: Foto: Dubarry outdoor laarzen

Onderwerpen:
Hier boven vind de de beste outdoor laarzen, zowel outdoor laarzen heren als outdoorlaarzen voor dames. Goede waterdichte laarzen, werklaarzen, jachtlaarzen en wandellaarzen voor mannen en vrouwen. Bij ieder merk vind je de aanbiedingen van de outdoorlaarzen van die fabrikant.