Comfortschoenen


Informatie comfortschoenen kopen:


Kijk ook eens bij deze artikelen:


Wat zijn comfortschoenen?

Comfortschoenen zijn schoenen die (de naam zegt het al) extra comfortabel zijn om te dragen. Bij het ontwerp van een comfortschoen staat het draagcomfort bovenaan en er wordt alleen gebruik gemaakt van huidvriendelijke materialen. Mensen met voetproblemen dragen comfortschoenen, maar ook veel mensen die veel prijs stellen op een hoog draagcomfort kiezen voor comfortschoenen. Vroeger wilde deze "gezondheidsschoenen" er nogal eens saai en oubollig uitzien, maar tegenwoordig zijn comfortschoenen net zo modern, modieus, sportief en hip als andere schoenen.

Wat maakt een schoen tot een comfortschoen?

Goede comfortschoenen hebben bepaalde kenmerken. Deze zijn gereicht op een hoog draagcomfort en het voorkomen van irritaties. Hieronder wat kenmerken die je veek bij comfortschoenen aantreft.
  • Goede comfortschoenen zijn licht.
  • Comfortschoenen zijn gemaakt van huidvriendelijke materialen.
  • Deze schoenen hebben geen naden en drukpunten die kunnen irriteren.
  • Ze hebben een goede schokdemping.
  • Ze beschikken over uitneembare binnenzolen.
  • Comfortschoenen ventileren heel goed.
  • De vorm van een goede comfortschoen is geoptimaliseerd voor een goede loopbeweging.

Goede comfortschoenen

Er zijn een groot aantal schoenenmerken die gericht zijn op het maken van extra comfortabele schoenen. In het overzicht met schoenmerken (link hierboven) vind je ze allemaal. Je kunt er alle merkinformatie vinden en aanbiedingen van hun comfortschoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Als goede merken willen we vast noemen Scholl, Xsensible, Arcopedico, Skechers, Ara, Romika en Legero. In bovenstaand overzicht vind je er nog veel meer, plus alle informatie en aanbiedingen van deze merken comfortschoenen,