Pantoffels
Pantoffels zijn huisschoenen waarin nogal wat kwaliteitsverschil zit. Je hebt goedkope pantoffels (sloffen) van een paar euro, maar ook luxe pantoffels die niet ten onder doen voor de prijs van een paar goede schoenen. Maar het verschil, dat zit hem niet alleen in de prijs, maar ook in de kwaliteit, de duurzaamheid en het draagcomfort. Hier alle informatie over pantoffels.

De beste pantoffels kopen

Artikelen over pantoffels

Hierboven vind je informatie over zowel luxe als goedkope pantoffels. En wat het laatste betreft, goede goedkope pantoffels, want ook aan goedkope pantoffels kan je best veel plezier beleven als je sloffen van het juiste merk kiest.

Leren pantoffels, lamswollen pantoffels en synthetische pantoffels

Maar een groot kwaliteitsverschil met de luxe merken is er altijd. En dat zit hem vooral in de gebruikte materialen. Luxe pantoffels van merken als Warmbat en Ugg Australia zijn niet gemaakt van synthetische materialen maar van echt lamswol. Warm en zacht, dat merk je! Of neem de stijlvolle leren pantoffels van Rhode, vooral bij heren met smaak erg populair.


Pantoffels: Let op de zool

Het verschil in pantoffels zit hem niet alleen in de materialen, maar ook in bijvoorbeeld de zolen. Hoe gebruik je je pantoffels? Uitsluitend als huisschoenen? Lekkere zachte sloffen voor op de bank, om je voeten warm te houden. Dan is een zachte zool extra comfortabel. Maar wil je met je pantoffels ook af en toe de straat op kunnen lopen, kies dan voor pantoffels met een wat sterkere zool.

Foto: Warmbat pantoffels