Paez schoenen zijn heerlijke casual schoenen uit Argentinië. Paez is in Nederland vooral bekend om zijn espadrilles. Maar ze maken ook unieke sneakers, bootschoenen en instappers  waarin de Zuid Amerikaanse stijl van Paez schoenen duidelijk terug te zien is.

Paez schoenen online in Nederland kopen

Hoewel de succesvolle Paez schoenen in meer dan 50 landen te koop zijn, was het aanbod in Nederland tot dusver nog beperkt. Slechts de Paez espadrilles waren hier tot nu toe makkelijk verkrijgbaar. Nu Antar Shoe uit Elburg de Nederlandse importeur van Paez schoenen wordt zal dit hopelijk snel veranderen. Antar Shoe is in Nederland ook verantwoordelijk voor grote merken als Ipanema, Bergstein, Olang, Grisport, Tretorn en Rider.

Kijk bij de aanbiedingen van Paez schoenen in onderstaande winkels wat er bij de belangrijke schoenenwinkels in Nederland momenteel aan Paez schoenen te koop is.

Informatie Paez schoenen

De basis van het grote succes van Paez schoenen in de espadrille. Deze uit Spanje stammende “boerenschoen” is ook in de voormalige Spaanse kolonie Argentinië onder de naam alpargata populair. Paez moderniseerde de klassieke alpargata tot een mooie comfortabele schoen die heerlijk is om te dragen.

Voor veel Paez schoenen is de alpargata nog steeds de basis, maar Paez gaat steeds verder in het moderniseren van deze schoenen. Met feedback van consumenten werkt met aan comfortabele, gebruiksvriendelijk schoenen met een mooi design. Dat kunnen espadrilles zijn, maar ook andere instappers of zelfs sneakers waarin de kenmerken van de alpargata en de Argentijnse cultuur nog altijd te herkennen zijn.

De uitstraling van Paez schoenen is volkomen uniek. Het Argentijnse schoenmerk ontwerpt en maakt de schoenen dan ook tot in de kleinste details zelf. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van eerlijke hoogwaardige materialen als zuiver katoen en het beste leer van de beroemde Argentijnse runderen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Paez schoenen voor het aanbod van dit unieke schoenenmerk in Nederland en België.

Zie ook: Meer tips espadrilles

Foto’s: Paez

Onderwerpen:
Paez espadrilles, Paez schoenen, alpargata.