Pajar is een Canadees merk in outdoor kleding dat bekend staat om zijn heerlijke snowboots. Pajar snowboots worden wel de Rolls Royce onder de winterlaarzen genoemd. Pajar laarzen zien er bovendien heel mooi uit.

Vooral de Pajar snowboots voor dames zijn erg populair. Deze zijn vaak gevoerd met schapenvacht of kunstbont en dus heerlijk warm aan de voeten. Ook lopen de Pajar snowboots licht en heel comfortabel.

Hier koop je Pajar laarzen

Pajar snowboots en andere Pajar laarzen en schoenen zijn in Nederland niet makkelijk verkrijgbaar, maar via onderstaande online winkels kun je ze bestellen.

Zie ook:

Snowboots en winterlaarzen

Een sterk punt van Pajar laarzen en snowboots en dat ze heel praktisch zijn, maar ook hip en modieus. Goedkoop zijn laarzen van zulke hoge kwaliteit natuurlijk niet, maar gelukkig zijn er regelmatig interessante aanbiedingen waarbij je Pajar laarzen met korting kunt kopen. Kijk bij de aanbiedingen van Pajar laarzen en snowboots bij de bovenstaande Nederlandse winkels die Pajar snowboots en andere Pajar laarzen online verkopen.

Informatie Pajar laarzen

Het merk Pajar heeft zijn outdoor-genen niet van een vreemde. Het merk outdoor schoenen en kleding werd in 1963 in Canada opgericht door de Franse jager Paul Golbert. Zijn Pajar laarzen waren ideaal voor het zeer koude Canadese noord Canadese klimaat. En natuurlijk ook voor koude omstandigheden in andere streken. En dat zijn ze nog steeds!

De naam Pajar bestaat uit de beginletters van de leden van het gezin Golbert (PAul, JAcques en Rachel). Heel kenmerkend voor het familiebedrijfje wat Pajar aanvankelijk was. Door het grote succes van de Pajar snowboots groeit Pajar echter uit tot één van de belangrijkste schoenfabrikanten van Canada. Ook onder beroemdheden is Pajar zeer populair, dat o.a. Paris Hilton tot zijn fans mag rekenen. Een beter bewijs dat Pajar laarzen niet alleen heel functioneel maar ook heel trendy zijn kunnen we niet leveren

Pajar laarzen zijn er voor dames en heren. De snowboots en winterlaarzen zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit. Naast laarzen maakt Pajar ook winterjassen.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels welke Pajar laarzen er in Nederland te koop zijn en wat deze snowboots en winterlaarzen kosten.
 
Onderwerpen:
Pajar laarzen, Pajar schoenen, winterlaarzen, Pajar snowboots.