Paloma Barcelo is een Spaans merk schoenen dat vooral bekend is om zijn espadrilles, de Spaanse schoenen bij uitstek. Maar er zijn ook andere Paloma Barcelo schoenen en laarzen zoals sandalen, veterschoenen, enkellaarsjes, veterlaarsjes en sleehak-schoenen.

Hoewel Paloma Barcelo schoenen over de hele wereld te koop zijn is het in Nederland niet z’n heel bekend schoenmerk. Toch zijn Paloma Barcelo schoenen bij diverse Nederlandse schoenenwinkels te koop.

De espadrilles, enkellaarsjes, sandalen en andere damesschoenen en dameslaarsjes van dit Spaanse topmerk zijn in Nederland en België online te koop bij Nederlandse online schoenenwinkels met aanbiedingen van Paloma Barcelo schoenen.

Informatie Paloma Barcelo schoenen

Het schoenmerk Paloma Barcelo is een label van de Spaanse schoenfabrikant Cosi-Cosi Footwear Sl. Cosi-Cosi is in 1960 opgericht door Manolo Barceló. De schoenenfabriek is gevestigd in de Elche regio (nabij Valancia) waar veel Spaanse schoenen gemaakt worden. Later opende Cosi-Cosi ook kantoren in Alicante en Milaan.

De fabrikant is gespecialiseerd in espadrilles en andere schoenen die met handgemaakt touw worden afgewerkt. De schoenen worden verkocht onder het eigen Paloma Barcelo label, maar ze maken ook canvas schoenen en espadrilles voor grote modemerken.

Het label Paloma Barcelo is een geesteskind van Manolo’s zoon  Manuel Barceló Martínez die het merk op zijn beurt noemde naar zijn eigen zoon, Paloma Barceló.

Bij de Paloma Barcelo schoenen nemen de oer-Spaanse espadrilles een grote rol in. Paloma Barcelo espadrilles worden met de hand gemaakt en behoren tot de allerbeste espadrilles die er te koop zijn.

Palomitas by Paloma Barcelo

Onder de naam Palomitas by Paloma Barcelo brengt de fabrikant een populaire lijn schoenen uit voor jonge moderne vrouw met een verfijnde smaak. Deze damesschoenen zijn makkelijk te combineren en voor vele gelegenheden te dragen.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor deze en andere Paloma Barcelo schoenen tegen de laagste prijs. Daar vind je ook de Palomitas schoenen.

Zie ook:

 
Onderwerpen:
Paloma Barcelo espadrilles, Palomitas Paloma Barcelo schoenen, dames, Palomitas schoenen.