Panama Jack is een sportief merk schoenen dat vooral outdoor schoenen maakt. Het gaat daarbij vooral om wandelschoenen maar er zijn ook Panama Jack snowboots, sneakers en enkellaarzen.

Het outdoor merk heeft zijn assortiment zelfs uitgebreid met andere vrijetijdsschoenen zoals instappers, sandalen en muiltjes. Panama jack schoenen zijn er voor heren en voor dames.

Panama Jack is inmiddels dus veel meer dan een merk wandelschoenen. Maar welk soort Panama Jack schoen je ook draagt, het zijn schoenen en laarzen die er sportief en stoer uitzien. Vrijwel alle schoenen zijn gemaakt van leer.

Panama Jack is een Spaans merk schoenen dat sinds 1989 bestaat. Alle Panama Jacks worden milieuvriendelijk geproduceerd met veel respect voor de natuur. Dezelfde natuur waarin je met Panama Jack schoenen heerlijk kunt wandelen.

Havana Joe

Panama Jack verkoopt zijn schoenen ook onder een tweede, veel minder bekend label, namelijk Havana Joe. Onder deze naam worden vooral leren laarzen voor mannen en vrouwen verkocht.

Verkooppunten Panama Jack

De schoenen van Panama Jack worden in meer dan 20 landen verkocht. In Nederland en Belgiƫ zijn vele Panama Jack verkooppunten. Wil je weten waar je Panama Jack schoenen en laarzen goedkoop kunt kopen? Kijk dan bij de bovengenoemde aanbiedingen van Panama Jack schoenen.