Pantanetti schoenen zijn authentieke schoenen en laarzen uit Italië. Pantanetti is een kwaliteitsmerk dat met veel vakmanschap en met de beste leersoorten nette comfortabele schoenen maakt voor zowel dames als heren met stijl.

In Nederland zijn de Pantanetti enkellaarzen voor dames populair. Dit zijn bijzonder stijlvolle leren laarsjes met ritsluitingen aan de zijkanten en een eigenwijs opstaande neus. Maar ook de Pantanetti boots voor heren zien we steeds vaker in de schoenenwinkels in Nederland.

Aanbiedingen van Pantanetti laarzen en schoenen

De schoenen, laarsjes en laarzen van Pantanetti zijn te koop bij diverse online schoenenwinkels in Nederland. Hieronder vind je de beste aanbieders, met  Pantanetti schoeisel tegen de laagste prijzen.

Handgemaakte laarzen en schoenen

Alle Pantanetti laarzen en schoenen worden met de hand gemaakt. Het zijn authentieke schoenen met een overduidelijk Italiaans design die verbazend lekker zitten en lopen. Pantanetti is ruim 35 jaar geleden opgericht in de provincie Marche en maakt deel uit van een echt Italiaans familiebedrijf. Het zijn echt schoenen en laarzen met stijl, bestemd voor stijlvolle dames en heren.

Kijk voor de mooiste laarzen en schoenen van dit Italiaanse topmerk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels.
Zie ook: Goede merkschoenen

Foto’s: Pantanetti

Onderwerpen:
Pantanetti schoenen, laarzen dames, Pantenetti laarsjes heren.