Op zoek naar goedkope sportieve schoenen of goedkope sportkleding? Kijk dan eens naar de collectie van het sportmerk Panther. Onder dit label worden onder andere heel goedkoop sportschoenen, slippers en sneakers verkocht.

 

Zie ook: Goede goedkope schoenmerken

 

Over Panther schoenen en kleding

Panther is het sportmerk van de winkelketen Bristol. Onder de naam Panther verkoopt Bristol sportkleding zoals sportschoenen, zwembroeken, trainingsbroeken en singlets maar ook casual kleding als beachshorts, shirts, slippers en sneakers. Producten van het merk Panther zijn uitsluitend bij Bristol te koop.

Panther is namelijk een goedkoop sportmerk. Een echt huismerk met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Ideaal voor mensen die graag sporten of voor als je bijvoorbeeld een paar mooie, goede maar ook goedkope slippers zoekt. Ook de Panther sneakers zijn zeer de moeite waard. Waar koop anders koop je een paar mooie sneakers in Converse-stijl voor slechts 10 euro?

Ook de andere Panther schoenen zijn zeer goedkoop. Een paar voetbalschoenen voor 25 euro, sportschoenen voor 7 euro, waterschoenen voor 7 euro, slippers voor 10 euro,.. en ga zo maar door. En ook alle sportkleding van Panther is bijzonder goedkoop. Kijk maar bij bovenstaande online aanbiedingen.

Zie ook:

 
Onderwerpen:
Panther schoenen, sportkleding, Panther sportschoenen, kleding, Panther sneakers.