Herfst, winter, de koude maanden van het jaar. Lekker op de bank, haard of kachel aan, evenals een paar heerlijke pantoffels, sloffen of huisschoenen.

Er zit enorm veel verschil in de kwaliteit van pantoffels. Je hebt simpele sloffen van textiel, maar ook luxe pantoffels met een voering van schapenvacht en luxe leren pantoffels.

Aanbiedingen pantoffels online winkels Nederland

Bij onderstaande winkels kun je alle soorten pantoffels kopen. In alle soorten en alle prijsklassen. En dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Alle bovenstaande online schoenenwinkels bieden een groot assortiment pantoffels tegen lage prijzen aan.

Alle informatie pantoffels

Zoals we hier boven al schreven, het ene paar pantoffels is het andere niet. Je hebt heel luxe pantoffels gevoerd met schapenvacht, van zeer hoge kwaliteit en met een hoof draagcomfort, en je hebt goedkope pantoffels en goedkope sloffen die je voeten ook lekker warm houden, maar wel minder luxe zijn uitgevoerd.
Ook is er een groot verschil tussen zachte pantoffels zoals de Spaanse sloffen en leren pantoffels met een harde zool. De tweede soort pantoffels zou je ook huisschoenen kunnen noemen. Schoenen voor thuis, waarmee je ook even naar buiten kunt lopen. Met zachte sloffen doe je dat laatste wat minder snel.
Bij de tips en informatie pantoffels vind je een schat aan informatie over pantoffels, huisschoenen en sloffen. Met de beste merken pantoffels, maar ook de aanraders als je een paar goedkope pantoffels of goedkope sloffen zoekt.
Ook vind je er heel veel informatie over alle soorten pantoffels. Sloffen en pantoffels van stof, leer, schapenvacht, vilt en andere materialen, de beste pantoffels voor dames, heren en kinderen en tips voor het vinden, kopen en dragen van de voor jou persoonlijk beste pantoffels.