Pantofola d`Oro schoenen staan bekend om hun prachtige afwerking en hun geweldige draagcomfort. En mooi zijn Pantofola d`Oro ook!

De naam van dit Italiaanse merk schoenen betekent Gouden Pantoffel, maar het zijn geen pantoffels maar hun prachtige sneakers waar Pantofola d’Oro zijn grote naam aan te danken heeft.

Pantofola d`Oro maakt een groot en breed assortiment schoenen, maar bij de winkels in Nederland en België komen we voornamelijk de Pantofola d’Oro sneaker voor heren en jongens tegen.

De Pantofola d’Oro sneakers voor dames en andere Pantofola d’Oro schoenen zijn in Nederland wat meer zeldzaam.

Goedkoop Pantofola d’Oro schoenen online kopen

Wil je weten wat er allemaal aan Pantofola d’Oro schoenen in Nederland en België te koop is? Hieronder vind je de beste winkels van deze Italiaanse sneakers en andere Pantofolo schoenen in Nederland.

Informatie Pantofola d`Oro schoenen

De geschiedenis van Pantofola d`Oro schoenen gaat ver in de tijd terug. Het familiebedrijf van de familie Lazzarini dat verantwoordelijk is voor deze schoenen begon al in 1886 met hun schoenenfabriekje.  De merknaam Pantofola d`Oro werd toen echter nog niet gebruikt en ook waren de schoenen uit deze fabriek lange tijd niet zo bekend als ze nu zijn.

De grote doorbraak van Pantofola d`Oro schoenen kwam onder leiding van de kleinzoon van de oprichter, Emidio Lazzarini. Pantofola d`Oro werd in de jaren 50 onder zijn beleid wereldwijd bekend door de soepele zachte sportschoenen die hij op de markt bracht.
Sportschoenen waren in die tijd nog stug en oncomfortabel. Pantofola d`Oro bracht daar met zijn soepele sportschoenen verandering in. Emidio Lazzarini wist zijn Pantofola d`Oro voetbalschoenen ook te slijten aan de lokale voetbalclub Ascoli.
Dit werd het begin van een lange periode waarin Pantofola d`Oro een belangrijke aanbieder van voetbalschoenen was, vooral in Italië. In Nederland zijn de Pantofola d`Oro voetbalschoenen minder bekend. Hier zijn het vooral de van de voetbalschoenen afgeleide Pantofola d’Oro sneakers die in vele schoenenwinkels te vinden zijn.
Het merk begon na de samenwerking met voetbalclub Ascoli snel te groeien, en Pantofola d`Oro groeide in de loop der jaren uit tot het grote schoenmerk dat het vandaag de dag is. Met name de sneakers en Pantofola d’Oro slippers van dit Italiaanse merk zijn erg populair.
Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Pantofola d`Oro schoenen voor alle prijzen en modellen. Je komt daar ook de andere schoenen van dit sportieve Italiaanse schoenmerk tegen zoals hun booties en veterschoenen.

Zie ook: Schoenmerken overzicht

Onderwerpen:
Herensneakers, Pantofola schoenen, Pantofola d’Oro sneakers, Italiaanse sneakers heren.