Paoliballerina (vaak geschreven als Paoli Ballerina) is een Italiaans merk schoenen dat, zoals de naam al aangeeft, helemaal gespecialiseerd is in ballerina schoenen.

Paoli ballerina’s zijn er in vele kleuren, maar ook in diverse materialen zoals suede en glad leer. Van eenvoudige ballerina’s tot Paoliballerina’s met versieringen als strass en strikjes. De keuze aan Paoli ballerina’s is groot.

Ballerina’s van hoge kwaliteit

De Paoliballerina schoenen zijn luxe ballerina’s van topkwaliteit. Ze zijn met leer gevoerd en voorzien van een leren loopzool. Een klein hakje zorgt voor een betere loophouding. Via een strikje op de neus kun je de ballerina’s vaste of losser dragen. Het zijn dus ballerina’s die je naar de vorm van je voet kunt “stellen”.

Waar kun je Paoliballerina schoenen kopen?

Wil je zien hoe de ballerina’s van Paoliballerina er uit zien, en wat deze leuke damesschoenen kosten, kijk dan bij de aanbiedingen van Paoliballerina schoenen bij de onderstaande beste Nederlandse verkooppunten van Paoliballerina. Deze goede online schoenenwinkels hebben het ruimste assortiment Paoli ballerina’s tegen de beste prijzen.

Informatie Paoliballerina schoenen

Het schoenmerk Paoliballerina is in de jaren 80 in het Italiaanse Toscane opgericht. Paoli Ballerina is gespecialiseerd in klassieke ballerina’s. Het zijn elegante instappers voor dames

Foto’s: Paoloballerina
Onderwerpen:
Paoloballerina schoenen, Paolballerina’s, Paoloballerina ballerina’s, ballerina schoenen.