Papillio slippers kun je zien als extra hippe Birkenstocks. Papillio is namelijk een ander label van schoenfabrikant Birkenstock. Onder de naam Papillio brengt men Birkenstocks uit die er net wat hipper en gekleurder uitzien..

Papillio schoenen beschikken over hetzelfde veel geroemde voetbed van Birckenstock. Eigenlijk zijn de Papillio’s ook gewoon Birkenstocks, slippers en sandalen met dezelfde kwaliteit maar met een hipper design.

Bij deze winkels koop je voordelig Papillio schoenen

Onderstaande online winkels hebben een mooi en breed assortiment Papillio slippers en sandalen tegen heel scherpe prijzen:

Informatie Papillio schoenen

Papillio schoenen zijn een product van Birkenstock en de slippers en sandalen gebruiken dan ook de  Birkenstock voetbedden. De Papillio slippers en sandalen zijn een ideale mix van design en functionaliteit. Deze zomerschoenen zien er fantastisch uit, met vele vrolijke en mooie prints en kleuren, en ze zijn ook nog eens heel goed voor je voet.

Het voetbed is gedeeltelijk gemaakt van latexschuim wat heerlijk zacht aanvoelt. Papillio slippers worden vaak gedragen door mensen met reuma of diabetes, en door mensen die om een andere reden zeer gevoelige voeten hebben. Maar ook dames met gezonde voeten dragen heel graag Papillio schoenen, gewoon omdat ze zo lekker zitten en er prachtig uitzien.

De loopzool van Birkenstocks en Papillio schoenen bestaan uit vijf 5 verschillende lagen, velours (ademend en vochtopnemend), jute, kurk-latex, weer jute en een flexibele EVA-loopzool. Papillo maakt op deze zool een prachtige slipper. Met exclusieve hippe designs en vrolijke kleuren. Zoek je hippe Birkenstocks? Kijk dan vooral eens naar Papillo slippers.

Meer van deze schoenen

Meer slippers in deze stijl en met dit geweldige voetbed kun je natuurlijk vinden bij Birkenstock, maar ook bij Betula en Birki’s

Zie ook: Tips en aanbiedingen slippers


Foto’s: Birkenstock


Onderwerpen:
Papillio schoenen, goedkope birkenstocks, Papillio slippers, dames, Papillio sandalen.