Papillon schoenen zijn beroemde dansschoenen. Niet alleen in Nederland dansen we op dansschoenen van dit Brabantse schoenmerk, maar ook in vele andere landen. Papillon maakt alle soorten dansschoenen. Voor stijldansen en ballet, maar ook voor fitness, aerobics, yoga en moderne danssoorten als streetdance.

Online goedkoop Papillon dansschoenen kopen

Kijk bij de aanbiedingen Papillon dansschoenen voor Papillon schoenen voor dames, heren en kinderen tegen de laagste prijs.

Informatie Papillon dansschoenen

Papillon begon in de jaren 50 in Amsterdam als Le Papillon. In die tijd waren de Le Papillon dansschoenen nog uitsluitend balletschoentjes. In de jaren 70 werd de disco-muziek populair en Le Papillon ging mee in deze trend. Dat deden ze ook met succes toen er in de jaren 90 steeds meer nieuwe dansstijlen opkwamen, en toen ook de fitness- en dans-sport met elkaar verweven raakte. Le Papillon werd een modern merk dansschoenen en daar hoorde ook een moderne naam bij. Le Papillon was voortaan gewoon Papillon.

Papillon dansschoenen zijn er voor kinderen, tieners en volwassenen. Naast dansschoenen maakt men ook danskleding en dansaccessoires. Op het gebied van dansschoenen kun je kiezen tussen danssneakers (voor de moderne danssoorten), balletschoenen, jazzschoenen (voor jazzballet met veel bewegingen en manoeuvres en spitzen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Papillon schoenen voor deze zeer goede dansschoenen voor dames, heren en kinderen tegen de laagste prijzen.


Onderwerpen:
Papillon schoenen, dansschoenen dames, dansschoenen heren, dansschoenen kinderen, Papillon dansschoenen.