Pastry schoenen zijn Amerikaanse damesschoenen. De Pastry collectie bestaat vooral uit hippe damessneakers.

Het schoenenmerk Pastry is in 2007 opgericht door twee Amerikaanse zusjes, Vanessa en Angela Simmons, die in Amerika bekend zijn als actrices in diverse televisieseries. Ze zijn de dochters van de rapper Joseph ‘Reverend Run’ Simmons (in Nederland beter bekend als Run DMC) en als zodanig bekend geworden via de MTV real life soaps Run’s House en Daddy’s Girls.

Kijk hier voor aanbiedingen van Pastry schoenen

Onder de naam Reverend Run bracht pappa zelf al sneakers op de markt zodat het voor meisjes Simmons eenvoudig was om een eigen schoenenlijn uit te brengen. Pastry schoenen zijn echter in tegensstelling tot de schoenen van pappa damesschoenen.

Deze hippe jonge dames ontwerpen sneakers en andere schoenen met originele prints en vaak in vrolijke kleuren. Pastry schoenen kunnen heel goed worden gecombineerd met tal van kleding.

Pastry is het Engelse woord voor gebakje. “Iedere schoen is een gebakje” is de slogan van Pastry schoenen, maar denk niet dat Pastry sneakers suikerzoete schoenen zijn. Het zijn hippe damessneakers, verre van truttig.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven welke Pastry sneakers er in Nederland te koop zijn.


Foto’s: Pastry

Onderwerpen:
Pastry sneakers, damessneakers, Pastry schoenen, damesschoenen.

Onderwerpen