Patrick is een Belgisch sportmerk dat in Nederland vooral bekend is om zijn voetbalschoenen en voetbalkleding. Naast deze sportkleding en sportschoenen maakt Patrick echter ook een mooie collectie sneakers. Sportieve schoenen voor casual gebruik.

Het zal geen verwondering wekken dat een groot deel van de Patrick sneakers veel weg hebben van voetbalschoenen. Deze sneakers zullen vooral voetballiefhebbers aanspreken. Maar Patrick biedt ook andere sneakers in andere stijlen.

Zie ook:

Voordelige sneakers

Het sportmerk Patrick maakt voordelige sneakers voor heren en jongens. De prijzen starten bij zo’n 40 euro voor een paar goedkope herensneakers. Deze schoenen hebben een bovendeel van hoogwaardig synthetisch materiaal. De binnenzool is soms van leer en soms synthetisch en ook de binnenvoering kan soms synthetisch zijn en soms van leer of cambrelle. Ook zijn er Patrick schoenen waarin suede is verwerkt. Let hier dus op als je een paar Patrick sneakers wilt kopen.

Patrick sneakers zijn goede schoenen die ook nog eens voordelig zijn. Dat maakt dat Patrick schoenen een heel goed prijs / kwaliteit verhouding hebben.

Het sportmerk Patrick

Patrick is een sportmerk met een rijke historie. Als merk bestaat het al sinds 1892 en in de jaren 70 van de vorige eeuw waren de Patrick ‘voetbalsneakers’ een grote hit. De huidige Patrick sneakers zijn vaak gebaseerd op deze schoenen wat de retro-uitstraling van de gympen van dit merk verklaard.

Naast sneakers heeft Patrick ook slippers in zijn assortiment schoenen. Kijk hierboven bij de aanbiedingen voor foto’s, informatie en prijzen van al deze Patrick schoenen.