Paula Urban schoenen zijn modieuze damesschoenen uit Spanje. Paula Urban schoenen kunnen heel origineel zijn.

Er is een tijd dat je Paula Urban schoenen extreem kon noemen, ze maakte toen veel extravagante schoenen in knallende kleuren. De laatste collecties van Paula Urban zijn echter beter “draagbaar”. Dat geldt zowel voor de zomerschoenen als de laarzen en laarsjes van dit Spaanse schoenmerk.

Bij deze winkels kun je Paula Urban schoenen kopen

Een aantal Nederlandse online schoenenwinkels bieden Paula Urban schoenen aan. Jet aanbod aan Paula Urban schoenen en laarzen van deze winkels kun je hieronder vinden.

Paula Urban zomerschoenen

Let vooral op de collectie zomerschoenen van Paula Urban. Deze sandalen, slippers en espadrilles zijn bijzonder zomers te noemen. Paula Uban deinst er niet voor terug om kleuren als knalgeel, gifgroen en fluoriderend roze te gebruiken. Dit zijn modieuze schoenen die opvallen. Soms gedurft, maar prachtig onder een zomeroutfit. Geen schoenen voor grijze muizen!

Kijk maar eens naar de aanbiedingen van Paula Urban schoenen bij de bovenstaande online schoenenwinkels. Dit geeft je een idee van de vaak eigenzinnige uitstraling van Paula Urban schoenen. Zo extreem als de pumps en sandalen eerst waren zijn ze niet meer, maar uniek zeker nog wel.

Paula Urban laarzen en laarsjes

Naast de zeer zomerse zomercollectie maakt Paula Urban ook laarzen en vooral laarsjes voor de koudere maanden van het jaar. Deze zijn, geheel in overeenstemming met de tijd van het jaar waarvoor ze ontworpen zijn, wat minder uitbundig en uitgesproken. Maar wel heel smaakvol en mooi om te zien,

Handgemaakt en van zeer goede kwaliteit

Alle schoenen van dit Spaanse merk zijn van hoge kwaliteit. Ze worden met de hand gemaakt, en Paula Urban maakt alleen gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Ook wordt het draagcomfort van Paula Urban schoenen vaak geprezen. Er zijn maar weinig schoenmerken waarbij er zo veel eisen aan het comfort worden gesteld. En dat voel je als je Paula Urban schoenen draagt.

Kijk bij de bovenaan genoemde Nederlandse online schoenenwinkels voor alle modellen en hun prijs.


Foto’s: Paula Urban

Onderwerpen:
Paula Urban schoenen, Paula Urban laarzen, damesschoenen, dameslaarzen, sandalen, enkellaarsjes.