Pedro Miralles is een eigenzinnig Spaans schoenmerk dat bijzonder mooie damesschoenen maakt. Pedro Miralles schoenen zijn er in vele modellen. Maar ze zijn altijd modieus, maar ook uniek.
Dit schoenmerk heeft een kleurrijke zomerse zomercollectie, maar ook stijlvolle laarsjes voor de winter. En veel andere damesschoenen.

Waar koop je goedkoop Pedro Miralles schoenen?

Pedro Miralles schoenen kunnen laarzen zijn, maar ook ballerina’s, pumps, veterschoenen, booties of instappers. Diverse schoenenwinkels in Nederland en België verkopen Pedro Miralles schoenen en laarzen.

Kijk bij de aanbiedingen van Pedro Miralles schoenen bij onderstaande online winkels waar je deze damesschoenen en dameslaarzen goedkoop kunt kopen.

Je ziet het al aan de foto’s op deze pagina. Pedro Miralles schoenen zijn heel divers. Van sneakers tot pumps, van laarzen tot sandalen.

Maar Pedro Miralles zijn altijd stijlvol. Wat dat betreft is het Spaanse merk een echte specialist in damesschoenen en dameslaarzen. Met verfijnde elegantie, een kenmerk van Pedro Miralles laarzen en schoenen.

Informatie Pedro Miralles schoenen

De geschiedenis van Pedro Miralles schoenen gaat terug tot 1953. Toen een schoenmaker met die naam in Alicante zijn eigen schoenmerk oprichtte. De grote doorbraak kwam echter pas toe zijn zoon in de jaren tachtig de leiding bij Pedro Morales overnam.

Met frisse ideeën en een meer commerciële aanpak maakte hij van de schoenenfabriek van zijn vader een groot internationaal merk. Pedro Miralles schoenen en laarzen worden inmiddels over de hele wereld verkocht. Het regionale schoenmerk is uitgegroeid tot een internationaal merk met allure.

Weekend by Pedro Miralles

Een groot deel van de collectie Pedro Miralles schoenen wordt onder de naam Weekend verkocht. In feite zijn dit dus Pedro Miralles schoenen. Net als de “gewone” Pedro Miralles schoenen zijn dit damesschoenen van hoge kwaliteit.

Een kijkje in de Pedro Miralles fabriek

Neem via de video hieronder een kijkje in de schoenenfabriek en zie hoe Pedro Miralles schoenen en laarzen gemaakt worden.

Onderwerpen:
Pedro Miralles schoenen online, hoge laarzen, Pedro Mirelles laarzen, boots.