De traditionele ballerina is een instapper die helemaal gesloten is, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Maar er zijn uitzonderingen. Eerder schreven we al over de slingback ballerina’s die aan de achterkant open zijn, nu kijken we naar de peeptoe ballerina’s.

Een peeptoe ballerina is een ballerina schoen die open is aan de voorkant.

Peeptoe ballerina’s zijn comfortabel om te dragen en best schattig om te zien. En het zijn ook stijlvolle schoentjes, want de opening aan de voorkant is vaak subtiel. Niet zo open als bij een sandaal (ook al komen die peeptoe ballerinas ook voor), maar vaak laten ze maar een klein beetje teen zien. Dat toont stijlvol, elegant en heel vrouwelijk. En zomers bovendien.

Kijk bij de voor voorbeelden van de leuke peeptoe ballerina’s voor voorbeelden van  deze schoenen. Deze damesschoentjes worden onder andere gemaakt door Jonak, Tommy Hilfiger, Zign, Vievienne Westwood, Lilimill, Peter Kaiser en meer fabrikanten van mooie stijlvolle ballerina’s. Bij de aanbiedingen beste ballerina’s vind je ze volop.

Zomerse instappers voor dames

Door hun “blote voorkant” tonen de peeptoe ballerina’s nog vrolijker en meer zomers dan gewone ballerinas. Soms wordt dat nog versterkt door de schoenen een zomerse print of vrolijke kleur mee te geven. Maar ook in een meer neutrale of zelfs donkere kleur heeft een peeptoe ballerina een zonnige uitstraling. De peeptoe ballerina’s zijn dan ook schoenen die prima passen bij je zomer-outfit.

En wil je je mooi gelakte nagels showen? Kies dan voor peeptoe ballerina’s met een iets grotere opening aan de voorkant. Er is keuze genoeg uit dit soort balerinas. Kijk maar bij bovenaan gelinkte voorbeelden.

Zie ook: Ballerina tips

 

Onderwerpen:
Peeptoe ballerina’s zijn ballerina’s waarbij de punt van de schoen open is. Peeptoe ballerinas worden ook wel peeptoes genoemd. Kijk voor de aanbiedingen van deze peeptoe ballerina schoenen bij de bovenaan dit verhaal genoemde aanbiedingen om peeptoe ballerina’s goedkoop te kopen.