De klassieke pump is gesloten aan de voorkant, maar veel fabrikanten wijken van deze regel af met pumps die aan de voorzijde open zijn. Deze pumps met een open voorkant worden peeptoe pumps genoemd. Hier kijken we naar de mooiste peeptoe pumps.

De peeptoe pumps waren in de jaren 40 reuze hip maar verdwenen daarna decennia lang uit het modebeeld. Tegenwoordig zijn de peeptoe pumps echter weer helemaal hot. En het aanbod aan mooie peeptoe pumps is dan ook zeer groot.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van peeptoe pumps wat er allemaal aan peeptoes te koop is. Je vindt daar de peeptoe pumps en andere pumps in de collecties van de beste online schoenenwinkels voor deze stijlvolle en mooie damesschoenen.

Dat peeptoe pumps weer helemaal in de mode zijn is niet verwonderlijk. Peeptoe pumps zijn immers heel stijlvolle en elegante damesschoenen. Met hun hoge hakken en de teentje die aan de voorkant komen gluren zijn het speelse schoenen. En zomerse schoenen ook. De peeptoe pumps zijn heel elegant in combinatie met blote voeten en mooi gelakte nagels.

Bij de bovengenoemde voorbeelden vind je veel verschillende peeptoe pumps. Je ziet er peeptoes pumps met hoge naaldhakken, maar ook pumps met sleehakken. Peeptoe pumps die aan meerdere kanten open zijn (sandalen bijna) maar ook peeptoes in het klassieke pump-model, maar dan met een opening bij de tenen.

Maar hoe de peeptoe pumps ook vormgegeven zijn, het blijven altijd stijlvolle en elegante damesschoenen.

Kijk bij de bovengenoemde mooiste pumps voor prachtige peeptoe pumps van goede merken tegen lage prijzen.

Zie ook: Tips en aanbiedingen pumps

 
Onderwerpen:
Peeptoe pump schoenen, peeptoe pumps.