Pertini schoenen zijn bijzondere damesschoenen en herenschoenen. Pertini schoenen zijn geïnspireerd door de mode uit de jaren 50. Maar de ontwerpers slagen er keer op keer in van deze klassieke patronen een heel nieuwe schoen te maken. Schoenen die passen in het modebeeld van deze tijd.

En met een pasvorm en draagcomfort die ook aansluit bij onze hedendaagse eisen. Pertini maakt modern klassieke schoenen voor dames en heren. En dan met name instappers, mocassins, enkellaarsjes en booties.

Hier koop je voordelig Pertini schoenen online in Nederland

Pertini schoenen zijn geen goedkope schoenen. Maar wel bijzondere schoenen van hoge kwaliteit. Je krijg dus absoluut waar voor je geld. En soms vallen de prijzen van Pertini schoenen ook best mee. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van Pertini schoenen bij de grote Nederlandse schoenenwinkels.

Het betreft schoenenwinkels die een goed assortiment Pertini schoenen aanbieden tegen bijzonder interessante prijzen. Kijk vooral bij deze winkels als je Pertini schoenen wilt kopen.

Creatief vakwerk

Pertini schoenen zijn unieke schoenen. De schoenen en laarzen van het Spaanse schoenmerk kenmerken zich door veel creativiteit met kleuren, kleurcombinaties, perforaties en het gebruik van veters. De schoenen worden vakkundig met de hand afgewerkt.

Informatie Pertini schoenen

Pertini is in 1980 opgericht in het Zuid-Spaanse Almansa. Hun doel was het produceren van schoenen van hoge kwaliteit voor de beste schoenwinkels en modewinkels. Hierin is Pertini uitstekend geslaagd met hun stijlvolle en originele schoenen.

Pertini schoenen hebben de schoenen uit de jaren 50 als basis. Ze zijn een beetje retro en een tikkeltje dandy, maar ook weer heel modieus. Unieke schoenen!

Later ging Pertini de schoenen ook onder eigen naam verkopen, en ook dit werd een groot succes. Pertini is tegenwoordig een bekende naam in de schoenenwereld en het schoenmerk kent veel trouwe aanhangers.

Kijk bij de bovenstaande online schoenenwinkels om tegen de laagste prijs Pertini schoenen en laarzen online in Nederland te kopen.
 
Onderwerpen:
Pertini schoenen in Nederland kopen, Pertini laarsjes.