Petasil schoenen zijn modieuze kinderschoenen uit Portugal. Deze schoenen zijn ook heel verantwoorde kinderschoenen van hoge kwaliteit.

Petasil schoenen worden gemaakt van de beste soorten leer en ze hebben zolen die bijzonder flexibel en zacht zijn. Zelfs de canvas Petasil schoenen hebben een leren voetbed.

Iedere schoen van dit merk heeft een soort leren sok met een gebogen kussen dat zorgt voor extra steun voor de groeiende voeten. De hiel is verstevigd  zodat de schoenen meer stabiliteit geven.

We hebben momenteel helaas geen aanbieders van Petasil schoenen in Nederland. Kijk bij de aanbiedingen kinderschoenen voor de beste alternatieven.

Petasil schoenen worden gemaakt voor kinderen van nul tot tien jaar, zowel jongens als meisjes, en zijn verkrijgbaar in de maten 19 tot 39. Er zijn vele schoenmodellen beschikbaar, zoals laarzen, sneakers, klittebandschoenen, veterschoenen en andere Petasil kinderschoenen.

Het schoenenmerk Petasil bestaat sinds 1988. De schoenenfabriek is gevestigd in St Joao da Madeira, in het hart van de Portugese schoenenindustrie. De Petasil schoenen voor kinderen worden niet alleen in Nederland en Portugal verkocht, maar ook in onder andere Belgiƫ, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.