De meeste mensen, of eigenlijk iedereen, denkt bik een picnic in de eerste instantie aan lekker lunchen op een kleedje. Of misschien wel aan een boodschappenbezorgdienst. Maar wist je dat er ook Picnic schoenen zijn? En heus niet alleen om te dragen bij die lunch.

Veel casual zomerschoenen

Hoewel Picnic schoenen wel een sfeer uitdragen die prima bij een picknick passen. Het zijn prachtige schoenen voor dames en meisjes. In een stijl die prima bij het voorjaar en de zomer past. Veel gympen en sneakers, maar ook teenslippers, ballerina’s, instappers en badslippers. Casual zomerschoenen voor vrouwen en meisjes, schoenmode voor de zomerse dagen van het jaar.

En dan maar hopen dat er dit jaar veel van deze dagen komen!
Kijk hier voor aanbiedingen van Picnic schoenen

Opvallend goedkoop

Want Picnic schoenen zijn te mooi om in de kast te laten staan. En heel betaalbaar ook nog eens. Want zo mooi als Picnic schoenen zijn, zo goedkoop zijn ze ook. Het zijn van die schoenen waarbij je zonder gewetensbezwaren een extra paar kunt kopen. Ook al was je het niet van plan.

Bij zomerschoenen is het belangrijk dat ze aangenaam zijn om te dragen. En lekker luchtig.  Picnic schoenen voldoen helemaal aan die eis. Het zijn mooie damesschoenen en meisjesschoenen voor de mooiste maanden van het jaar. Gemaakt van luchtig textiel en heel makkelijk te combineren met alle soorten zomeroutfits. En hadden we al verteld dat deze schoenen bijzonder goedkoop geprijsd zijn?

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de beste aanbiedingen van Picnic schoenen. Daar vind je ook alle in Nederland en BelgiĆ« verkrijgbare Picnic schoenen en hun prijs. 

Productfoto’s: Scapino