Pieces is een trendy modemerk dat vooral bekend is om zijn glamoureuze accessoires zoals sieraden, tassen, sjaals en riemen, maar Pieces heeft ook prachtige damesschoenen in de collectie. Daarom hier aandacht voor Pieces schoenen en Pieces laarzen.

Pieces schoenen en laarzen zijn net als de andere mode en accessoires van dit Deense merk trendy en glamoureus. En de kwaliteit van Pieces schoenen en laarzen is bijzonder hoog.

Het assortiment schoenen en laarzen van het in 2003 opgerichte modemerk wordt steeds groter en breder. Of je nu ballerina’s, pumps, sandalen, enkellaarsjes, snowboots, sneakers of andere damesschoenen of dameslaarzen zoekt, Pieces maakt ze.

Aanbiedingen Pieces schoenen en laarzen

Pieces schoenen en Pieces laarzen koop je in Nederland voordelig bij onderstaande online winkels.

Een label van Bestsellers

Pieces maakt onderdeel uit van het grote Deense modeconcern Bestseller waaronder ook de labels Jack & Jones en Vero Moda vallen. Pieces is het label waaronder vooral accessoires verkocht worden. Sieraden als oorbellen en armbanden, maar ook prachtige tassen, schoenen en riemen. O

Ook de kleding die onder het Pieces label verkocht wordt is steeds meer divers. Een mooie avondjurk, een vrolijk zomerjurkje, een trendy bikini,… Pieces wordt steeds meer een allround modelabel.

Informatie Pieces schoenen

Land: Denemarken
Sinds: 2003
Veelgemaakte spelfouten: Pieses
Gespecialiseerd in: Accessoires en lederwaren zoals tassen en schoenen.

Onderwerpen:
Pieces schoenen, Pieces laarzen